Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

37=LED TV

Prosim o radu pri vybere 37"led tv,ktra by mal čo najlepši obraz pri SD signalu.Každy predajca tvrdi niečo ine.Za radu dakujem.

baracka
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 37=LED TV

Napis co ti tvrdili a ten kto taku mati to potvrdi alebo vyvrati!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

baracka

37" je malo minimalne 42" a viac. uvidis casom ti to pride male :))) :))) ja mam 42" a pozeram na to z cca 3,5m a uz sa mi to zda ako keby som sa pozeral na 51cm uhlopriecku crt TV :))) :))) keby som bral TV dnes isto by som isiel minimalne do 50"-55" ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

LED TV.....

Tak třeba Philips 37PFL-9606H/12 ;) Určitě neprohloupíš-ale nevím kolik chceš investovat ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Investicia do 600eur

baracka
Registrace: 8/2010

Drto tv sa kupuje podla potreby nie na palce.Kazdy nepotrebuje telku obstavat barakom.To ber ako srandu! ;)
Baracka este stale nevieme co ti nahucali predavaci?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

já bych šel

určitě do Sharp LC-40LE814E .Je to sice větší ůhlopříčka než požaduješ,ale viděl jsem jí na vlastní oči v provozu.Hrálo na ní rakouské dvb-t neboli Orf Eins a obraz byl fakt bez chyb (SD).Je to Quttron technologie a 100hz.Má 101cm ůhlopříčky a "žere" pouhých 70W. Mrkni a uvidíš...Ale c si vybereš ty,je tvá věc.Philips není také špatný-záleží,co se bude líbit tobě,co lahodí tvému oku...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

baracka

Musí být nutně 37?Sony 40 HX-800 je o 200 dražší-ale dost dobrá ;) Nějak ty levnější moc nemusím.Ale je to jenom muj pocit-nikomu ho nevnucuji.

hobo

stary sharpista

sa nezaprie, R^ :laughing:
Jamess aj sharp aj philips su super,ale vela ludi si vylame zuby na ich ovladani cez DO, takze aj tu casto citam kopec nezmyslov.

liquere

Tak tak u Ph jsem ocenoval obraz ale kvůli ovládání / ovládač přece beru pokažde do ruky/ jsem šel jinou cestou.

Displej
Registrace: 2/2008

@liquere

áňo,tak nějak.Jen chci pro něj to dobré.Atˇ si myslí každý co chce,třebas že je Sharp hnus.Ty levné a staré jsou fakt jinde(obrazově),neříkám ani "ň"... Ale od X-gen jsou tyhle tv obrazově nejlépe(aspoň mému oku)...

Hezký večír všem!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Mám tuto, a v porovnání s okolím co znám, tak si nemůžu vynachválit... jediné mínus může být pro někoho, že obrazovka je skleněná a tudíž odráží světlo, takže záleží na umístění televize...
http://www.lg.com/cz/tv-audio-video/televizory/LG-led-lcd-tv-42LE8500.jsp

pecou
Registrace: 7/2009

baracka

Ta rada od jamess96 také není vubec špatná-ví o čem mluví ;)

hobo

Display

Aky si mal ovladac ten ovalny kovovy?Pre mna je super masivny nie tie plastove, kde za rok miznu napisy a blednu plasty.Ale su aj plastove kvalitne len je ich podstatne menej.Obycajne su sit.

liquere

to liquere

Já jsem nezkoumal zda je masivní nebo jiný mi prostě tento typ a způsob ovládání kdy je třeba volit funkce /AV vstupy TXT a j/ přes menu naprosto nevyhovoval.Na argumenty prodejce že je to o zvyku jsem nereagoval a tak mám Panasonic a jsem spokojen.Jsem starší člověk a nebudu lupou hledat popisy které jak píšeš za rok zmiznu.Pro mně je ovládání dosti podstatná věc u TV a to je můj názor.

Displej
Registrace: 2/2008

televize se jmenuje plazma,nevím co ti prodavači cpou do hlavy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ten ovladac je sila zvyku a ked tam ti lepsie vyhovuju funkcie tak super...
pierre - mozes mat pravdu len sa plazma sama odpisuje u casti zakaznikov tym ze je len od vacsich rozmerov a v podstate uz asi 2 mozno 3 vyrobcovia,alebo viac?

liquere

to je pravda

je to škoda,koupil bych do kuchyně 60cm a vyhodil ten hnus LCD R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

baracka

boze ale tu pisete kraviny to ako keby napisal aku zenu by som mal mat:jeden s poriadnym zadkom ,druhy s malym zadkom,treti nech ma velke prsia,nech ma male!!!!!!!!!!
ved si urci co je dvolezite pre teba prestuduj si na zaklade toho recenzie-google v tvojom pripade preferuje super sd pobraz!!! a rozhodni sa na zaklade svojho usudku a potrieb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:fuming: Rv Rv Rv

pykaso
Registrace: 4/2006

suhlas,sadni a zadaj si čo od telky chceš,nerob ako ja,rýchla kupa a za 2-3 týždne nový,ten som mal za 670 a predal za 400,teraz mam samsung UE40C80003D,ledtv,super kupa,zatiaľ max.spokojnosť,moja rada,ak ťa to nesuri došetri si,moje zbieranie inf.ohľadom rozdielu let-plazma:uhlopriečka,ale oba su dobré,chcel som ledtv pre ostrý obraz,ale plazma má zas 600Hz,takže,výber je na tebe

pietrolam
Registrace: 11/2011

uživatel baracka asi hľadáš toto

http://www.zive.sk/vyberame-vhodny-televizor-na-vianoce/sc-3-a-297257/default.aspx

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra