![]() |
|
X-Factor UK dnesOmlouvám se pokud jsem příliž OT. Je tady někdo, kdo bude nahrávat konkrétně dnešní epizodu X-Factor UK z ITV1 nebo ITV1 HD ? Kontakt mesab zavináč centrum cz . Nebo byl by ochotnej nahrát ? |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesjá ti to klidně nahraju v HD. ale jenom to vystoupení Lady Gaga, který tě zajímá. protože jinak z toho bude soubor na několik GB. a pak ti to můžu někam uložit ke stažení.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondano ano, přesně tak , moc moc díky |
mesab
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesmimochodem sleduji moji oblíbenou Kocharena na Vox |
mesab
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesok. už to mám. je z toho soubor kolem 450 MB takže to bude chvíli trvat. minimálně dvě hodiny (slow upload speed)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnessuper, ok, asi se k downloadu dostanu až zítra, snad neva |
mesab
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesahoj mohl bys to poslat i mě díkyneyo10zavinačcentrum.cz |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesjá to dám sem. ale to skoro v ničem nepřehraješ když nemáš vantage jako my. je to šílenej formát. jedině MPC HC a to ještě s problémama.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesmyslim ze sa to objavi i na youtube :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesježiši, ale v jaký kvalitě ? sorry za příspěvek |
mesab
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesto bysme nevěděli. já sem denně naházím víc odkazů na youtube než příspěvků a tohle bych nevěděl fakt. ale on to chtěl přímo takhleVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesjsem to zkoušel, normálně se to nahrálo s chybama. to nefunguje plynule ani v tom vantage !!! myslím, že to bude tím, že tam mám ty dvě videoguard karty. přitom ale tohle nebyla nahrávka z kódovaný, ale normální FTA verze.takže tady jsem našel avi. zítra ti najdu lepší verzi, zatím asi žádná není. http://hdtv-shows.net/download/11679-the-x-factor-uk-season-8-episode-23.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesno vortiku sorry, ale kedze som fair, tak kritiku necham vyprsat...Lady_gaga-marry_the_night_(x_factor_uk_2011-11-13)-720p-x264-2011 nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesjo a kde to máš? to vypadá jako fake název bez obsahu. google to neznáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesvorti, tak si nasteluj googlika lepsie :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesjo. teď už jo. tam rozhodujou minuty. ty ze mě děláš debiIa, ale ono záleží na tom jak rychle reaguje tvůj internet. záleží podle providera. v tom jsou rozdíly. o tom už se tady psalo. záleží jaký máš připojení. někdo vidí stránky už aktualizovaný a někdo zase až po nějaký době.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnestakhle přesně to dopadá, když chceš pro někoho něco udělat. nakonec jseš za absolutního debiIa a každej si do tebe akorát kopne. klasikaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: X-Factor UK dnesja nerobim z teba (nevhodné slovo)a, nepatri to do mojej povahy...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
![]() |