![]() |
|
Comag sl100hdBude mi korektne fungovat Karta-výměna s červeným cryptoworks modulem Irdeto?Nebo mám zakoupit žlutý cryptoworks modul Smith?Popřípadě jaké máte zkušenosti ohledně tohoto problému Comag vs modul a nová karta.... atd.Prosím nepište že mám přijimač na h.... nebo tak,ale prosím o objektivní názory.Docela jsem s ním spokojenej až na nějaké vyjímky.Díky |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: Comag sl100hdPokud máš kartu ice tak ta chodí ok v žluto zeleném modulu cryptoworks Smithpokud máš kartu irdeto pak fialový modul irdeto Smith Comag neberu tudíž ani neznám. ;) Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Comag sl100hdAhoj.V pátek jsem to zkoušel u kámoše.Fialový Irdeto Smit+karta Irdeto-Ok. |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Comag sl100hdModul Smith cryptoworks (zeleno-modrý) funguje s kartou "výmena" úplne bez problémov. S červeným cryptoworks modulom Eurocam neviem, môžem to odskúšať (mám ho niekde v šuplíku). Ja som ho menil za modul Smith už dávnejšie, keď som mal problém s tv NOVA HD. Ináč Comag sl100HD je spoľahlivý a dobrý prijímač s veľmi pekným obrazom, nech si hovorí kto chce čo chce.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Comag sl100hdMám kartu výměna s modulem Technisat a funguje bez problémů. ;) |
stromecek
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Comag sl100hdmam prave cerveny eurocam irdeto-tento: http://www.satelity-hdtv.cz/cryptoworks-irdeto-eurocam/ a nevim jestli to bude chodit.ale asi nebude.mozna koupim ten zeleno zluty smit, nebo se budu modlit a cekat na novy soft od comagu,ktery to treba vyresi.ale nejak se jim nechce posledni dobou ty softy vydavat.mymochodem na ktere stranky jste chodili abyste stahli nove softy?diky za kazdy dalsi objektivni prispevek |
labi
![]() |
|
RE: Comag sl100hdKarta "vymena" funguje aj v tomto module. Narýchlo som ho vyskúšal a zdá sa že je ok.Čo sa týka softu, tak ten som ťahal zo stránky www.comag.tv/board/ niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
![]() |
|
RE: Comag sl100hdok.pokusim se někde vypujčit kartu Výměna a uvidíme jak se to bude chovat.při nejhorším tu budu zase žádat o pomoc.zatim moc diky |
labi
![]() |
|
RE: Comag sl100hdEšte predsa len, narazil som na jeden problém pri červenom Eurocam-e, neodblokoval Markízu HD (pripomína to problém s Novou HD, ktorý som vyriešil až kúpou CAM Smith. Zmena softu nepomohla)niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
![]() |
|
RE: Comag sl100hdMam soft ...81 a tam mi nova hd jde na tp 11895,ale nevim jestli jdou ostatni placene hd kanaly bo uz asi rok nemam predlaceno.na softu ...24 me nevyhovovala spatne se zobrazujici cestina. |
labi
![]() |
|
RE: Comag sl100hdJa používam soft 4.0.2 pri ktorom sú 3 verzie (E22,E16,E4) S použitím CAM cryptoworks Smith a karty "výmena" idú všetky SD aj HD programy včítane platených, bez problémov. Ale tak ako som napísal, červený Eurocam nie je najlepšia volba, hoci ho ponúkali práve k comagu a ja som ho tiež tak kúpil. Smith funguje bezproblémovo preto sa oplatí červený eurocam vymeniť.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
![]() |
|
![]() |