![]() |
|
TELEVES H45 nebo neco jineho?Ahoj,mam PRODIG 5, ktery prestava stacit. Hledam novy merak, ktery bude umet dvb-t2, CI slot, mpeg4 a zpetny smer. Dost me zaujal TELEVES H45, podle vseho prodavany i jako R&S EFL340. Jen se mi nelibi ta konstrukce, vypada to dost podivne a plastove na merak skoro za 150K. Co byste si koupili vy? |
petrfuks
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: TELEVES H45 nebo neco jineho?Advance Televes je EFL340. Tak se poohlédni po nějakém Promax TV Explorer II+. Ten je robustní a jistě bude výrazně levnější a zůstaneš u firmy.MPEG4 je pro tebe důležitý? odle mě to zas tak důležité neni, to spíš bych chtěl dneska DVB-T2. Nahledové okno nepoužívám ani MPEG2. KWS má nyní docela pěkný portable měřák, nick Promax nám zjištuje cenu, ale vypadá to dost zajímavě /i cenově/. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TELEVES H45 nebo neco jineho?Vyrabi ho tedy Televes nebo Rohde & Schwarz?U Promaxe uz koukame po HD+, ale abych pravdu rekl, tak ten Prodig5 zase takova bomba neni. Nevim jestli ty vyssi rady jsou vyrazne lepsi. Mpeg4 by mi byl celkem jedno, ale v kabelovce je casto nejlepsi zakaznikovi ukazat program nez hodnoty. |
petrfuks
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
petrfuksNejspíš ho nevyrábí ani jeden z nich, ale to je snad jedno, ne?Jestli koukáte po HD+, pak nechápu, proč řešíš Televes a ETL340. Jestli ukazuješ zákazníkovi obraz, tak si kup malé LCD a jsi ta tom lépe.... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |