Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Astra 3 - Split - Chorvatsko

Ahoj.. jak je na tom tato Astra s pokrytím?.. zkoušel někdo v této oblasti na 60cm parabolu,..3B sice určo pojede, ale 3A?...děkuji za zkušenost..

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Astra 3A + 3B v BiH a Chorvatsku ...

Byl jsem tam na pracovní dovolené a připravuji nějaké postřehy a fotky do Uploadu. Jen ten čas, kdyby byl. V okolí Sarajeva a následně u ostrova Hvar a ostrova Vis nebyl problém s příjmem 3A ani 3B na OFF60 FE od UPC s plastovým krkem (Jedna z nejlepších "železných šedesátek")a k tomu lahůdka ... LNB IBU TWIN, ten ale ne úplně na všechny typy parabol. Nutno vyzkoušet.

Ládys
Registrace: 1/2006

to:Ládys

Díky moc za info R^ , kde přesně na Hvaru jsi byl ?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Pro: Anubis

Bylo to v městečku Stari Grad na konci září.

Ládys

....

Ja som bol 30km pod Dubrovnikom, miestni majú väčšinou 19 a 13 E. No na 19e som odmontoval konektor a napojil na svoj LNB priložený k LNB 19e, išla iba ASTRA 3B no nedalo sa ináč špekulovať, Tak že TA3,JOJ,PLUS,Barrandov,COOL idú v pohode. Odkedy odišlo UPC z Astry riešim to takto.

pbpb

Já jsem tam byl začátkem září,mám v Stari Gradu příbuzné a budu tam ted´ jezdit častěji a na delší dobu,tak to chci nějak vyřešit,díky za info a třeba se tam někdy potkáme :8) :8) :8)

Anubis

Astra 3 - Split - Chorvatsko

Já chci taky trávit zimu na Hvaru. Třeba se opravdu sejdeme příští rok ve Starém Gradu na konci zátoky v té kavárničce. Budu se snažit to sem dát co nejdříve. Ale teď je to před koncem roku opravdu blázinec. Zdravím.

Ládys

Ok, to je v pohodě , kontakt přímo na mě je nikola.vranjican@seznam.cz,měj se fajn a atˇti to stou zimou vyjde ;)

Anubis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra