![]() |
|
Full HD pre Skylink a CS linkAko hodnotite prijimače Amiko IRD7800 a LinkBox HD resp.iné Full HD prijimače pre Skylink a CS link? |
juzek691
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkNěco mezi dvojkou, trojkou... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkFull HD sat.přijímače? To je nějaká novinka? To já mám jen HD TechniSata. :)))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkHD ready STB :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Full HD pre Skylink a CS linkAmiko 7800 IRD - absolútna nespokojnosť,zrejme vadný kus,lebo tuhne pri všetkom,pri prepínaní kanálov,pri zapnutí,ešte aj pri vypínaní - ide na reklamáciu,už nemám na to nervy.Asi idem do Topfield SBP 2070.Linuxu sa bojím :( |
Pedro167
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkAmiko 7800 IRD - naprostá spokojenost, přijímač jede nonstop bez jedinýho zatuhnutí, přepínání programů bezproblémů. Nemusí se řešit žádný CAM (má origoš čtečku Irdeto), solidní dálkový ovládání, umí nahrávat. Bohužel nemá display a nahrávka se nedá reprodukovat nikde jinde, než kde byla pořízená. Ale za ty prachy lze doporučit. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Optibox ZebraA co takhle Optibox Zebra, řekl bych že je lepší než Amiko a cenovka bude podobná ... |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkAco tak Go Sat 7055hd? |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkGoSat7055 jsem dával 3x na monoblok - sic CSLink a zatím jede no problemo... chtěli ho - mají ho.. čas ukáže :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkFire: Zebru neznám, ale Optišrot Pony je dodneška moje noční můra a jenom když slyším tohoto výrobce, tak dostávám zimnici :-/ |
Pitomec
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkOptibox Pony,Zebra sem montoval,s pony spokojnost, zebra trochu mensi problemy. Podla mna je to taka stredna cesta,z primacu. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@PitomecPony jsem netestoval, ale občas jsem na ně nějakou stížnost zaslechl. Co se týče Zebry tak jí testuju už pár měsíců a zatím vše naprosto bez problémů |
Fire
![]() |
|
RE: Full HD pre Skylink a CS linkPony jsem měl a při každým restartu to začalo hledat novej soft z družice, leč nenašlo a vyhodilo error. Tak jsem ten krám radši vrátil. |
Pitomec
![]() |
|
@PitomecTak to je potom jasný. Ta Zebra je ale fakt dobrá. CS Link a myslím, že snad i Skylink(ale tam si nejsem jistý) si ji nechali upravit na míru, takže docela šlape. |
Fire
![]() |
|
![]() |