![]() |
|
Sekání obrazuZdravím poslední dobou se mi začal sekat obraz i zvuk ze satelitu na joj+ asi po 2 až 3 min. Když to přepnu na jiný program a vrátím zpět tak to zase jede, nahoře vlevo se objevuje přerušovaně Irdeto a Cryptoworks, signál ukazuje S kolem 80 a víc, Q klesne občas na 78 jinak taky většinou 80. Karta Gital. Neví někdo co s tím dík?? |
ladber
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuČo tak napísať,čo to máš za podarúnok.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuNenapíšeš jaký příjmač, ale i tak ... vítr foukal, :-). Pak ti nebude skákat Q-čko :-) Pak už jedině, že bys měl Telefunken S20 - super mašina na reklamaci bez úspěchu. co tam máš dál? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuMám už několik let Kaon žádnej zázrak ale už to dělá asi měsíc a Telefunken S20 vůbec nevím co je :D |
ladber
![]() |
|
RE: Sekání obrazuT-fňukna S20 je super mašina z Oravy a dovoz prý z Turecka ... super příjmač. Za půl roku koukatekný cca týden - jinak reklamačka, reklamačka, reklamačka. Jednou neuznaná , takže ještě bez návratu money. Ale už půjde - svítí display - furt i při standby (svítí tak, že není vidět nic jinýho než jednolité světlo :-) bez problémů šel vždycky tak 4, 5 hodin. To je mašina :-) R^ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuTak to jo :D už jsem o něco chytřejší :D |
ladber
![]() |
|
RE: Sekání obrazuTelefunken S20 je příšerný stroj Po měsíčním provozu se u něj vyskytlo tolik závad že výrobce si ho po měsíci reklamace ani netrofl vráti zpět a raději mi vrátil peníze.Je málo spolehlivý a softwarově nedodělaný.Přesně stejné závady zamrzání obrazu se ojevovaly též mimo další závady. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
TO: pf09R^ :))) tak jsem se dlouho nezasmál. Skoro, jak ten můj HD-Box. :laughing:Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuGeorge je to trapne co robite |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuNo tak jsem se toho dozvěděl :( |
ladber
![]() |
|
RE: Sekání obrazuMoje zjištění, reklamují mi tento problém čtyří zákazníci ( Kaon 270 CX, 570CX), vždy karta Gital! Prozatím žádná konkrétní odezva od Cs linku, zákazníky opruzovali novým naladěním a pod. Při jiné kartě(sky link) je vše ok.Problém musí být na jejich straně, zatím se k tomu moc nemají ! |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Sekání obrazuDíky za odpověď, tak aspoň vím že to je na jejich straně. |
ladber
![]() |
|
![]() |