![]() |
|
Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburčanov?Pred časom ľudia vypisovali, vraj sú časté výpadky u Digi Tv. V poslednom čase však veľmi často tu v diskusiách čítam, že sú výpadky v oboch platformách, ktoré patria Luxemburčanom, teda v CS linku a Skylinku. Tak kde je viac výpadkov, u Digi ktoré zatracujete? Alebo u Skylinku či CS linku, ktoré ospevujete? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 930 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...UPC R^ :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...Tak čo som mal skúsenosť s digi tak tam boli výpadky typu že sa rozpadal obraz a štvorčekovalo to už len pri menšom daždi či snežení. U CS/SKY linku sa mi toto nikdy nestalo jedine pri silnej búrke to nefunguje. Ale je pravda že v poslednom čase keď niečo robia tak sú chvílky keď niektoré programy nefungujú. By ma zaujímalo či je niečo možné aj na západe. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...pri silnom dazdi alebo snehu mi digi vypadne iba vtedy ked mi vypadne aj SL |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...100 Stán choď naspäť parabola fóruma zisťíš to aj sám :laughing: |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
LuboTSzo 100 príspevkov typu "SkyLink nejde", "Skylink problém" a pod. bolo a je 99% spôsobených užívateľmi, ktorí si kúpili irdeto karty a snažia sa ich narvať do conax čítačiek rôzne preflešovaných, manipuláciou s rôzne posťahovanými firmware a pod. Stačí keď si príspevky dočítaš dokonca a nedáš vyhľadávažť len nadpisy.Za vyše tri roky Skylinku (a to beží v priemere 10hod denne, o víkendoch 18 hodín) som mal výpadok cca 3x kvôli búrke. Mám prijímač, do ktorého nešťáram, nastavil som raz a teraz užívam kvalitný obraz. Nahrávanie v priemere 2hod denne. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
LuboTSzo 100 príspevkov typu "SkyLink nejde", "Skylink problém" a pod. bolo a je 99% spôsobených užívateľmi, ktorí si kúpili irdeto karty a snažia sa ich narvať do conax čítačiek rôzne preflešovaných, manipuláciou s rôzne posťahovanými firmware a pod. Stačí keď si príspevky dočítaš dokonca a nedáš vyhľadávažť len nadpisy.Za vyše tri roky Skylinku (a to beží v priemere 10hod denne, o víkendoch 18 hodín) som mal výpadok cca 3x kvôli búrke. Mám prijímač, do ktorého nešťáram, nastavil som raz a teraz užívam kvalitný obraz. Nahrávanie v priemere 2hod denne. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2nebyl bych až tak zaujatý ,odhaduji to na 30-30-30-10%,přístroj,lenivost,zkoušky now systému,ruka páně !1.přístroj/ne všechny se dokážou pořádně vypořádat s cw natož s irdeto,ale většina už to umí/ 2.lenivost/ne každý majitel se umí se svým přístrojem seznámit,někomu se prostě nechce a spoléha na pomoc/ 3.zkoušky irdeto zapřičinily nespokojenost u skylinku,něco podobného teď u cslink,z menším kraválem 4.ruka páně-to víme všichni Tvé vyjádření mi připomíná p.Glisnika-99%zloději !!! :((( Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...problém s digi v príjme pri menšom zhoršení počasia je v tom že to robili kadejaký kuchári, automechanici atd. odfláknuta robota.Pokial je to nastavená ako má, malo by to ísť bez výpadku, myslím vplyvy vetra, počasia, samozrejme silná búrka je už o niečom inom.Opravoval som v minulosti X takýchto montáži po šuplikantoch a flákačoch.Naozaj perlička bola u jednej staršej pani ktorá na digi mala naskenované stv,stv 2, markíza a spektrum v maďarčine, a ona to spektrum pozerala v maďarčine! :laughing: ked som jej načítal a upravil celú ponuku aj s doladením paraboly, vygúlila oči že v živote nevidela tolko programov v zrozumitelnej reči. Všetkých takých čo sa chceli na tom nabaliť a robili akože "montáže" to už dávno nerobia a zostali po nich len problémy. ;P Na margo skylinku: skutočne zriedka sa stretávam, s tým že by boli výpadky v príjme vplyvom počasia, ale tiež pokial to niekto odflákol tak to tak aj potom vypadá. :-/ prajem pekný večer.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Je viac výpadkov u Rumunov alebo Luxemburč...mám oboje jak DIGI TV - ale svoji anténu středovou 85 cm , jiný dražší kabel , svůj LNB , dále druhý přímač od DIGI TV PARTNER BOX na chatě a to vše za 260 kč i Skylink GB 85 cm parabolu a vestavěný satelit v Panasoniku . U každé společnosti jsou věci dobré i horší proto mám oboje .Ano máte pravdu DIGI TV poslední roky jede bez problémů a bez větších výpadků , ale má o trochu horší obraz na některých programech . Skylink jak to tu taky čtu má velký problémy i teď i asi CSlink s přechodem na nové kódování ( zamrzání obrazu ,moduly, čtečky , kostičky v obraze ,časté přelaďování a SW ( plno lidí si musí tyto služby zaplatit navíc ) , žádný signál , znovu platit kartu - VÝMĚNA - Digi tv měnilo karty zadarmo - některý frekvence třeba 12109 by potřebovali 100 cm parabolu ( místo aby se paraboly zmenšovali tak u nás je to naopak ) , aby byla rezerva atd. Myslím , jak píšete ve vašich příspěvcích ani u DIGI TV v začátku takový problémy nabyly samozřejmě 100 % naladění a kvalitní materiál okolo . Samozřejmě odborníci říkají nakoupili jste šroty , ale teď jsou chytrý .Před 2 roky když koukali zadarmo tak jim to nevadilo i na ty šroty a co teď a co bude dál koupím-li si satelit půjde ještě za 3 roky ? Nebude zase něco Nového nebo zase vyndat 7-10000 kč ? Na kvalitu v SD programy u Skylinku mám taky špatný názor . U plno stanic v SD jsou mazanice SPORT5 , MGM , atd . , někdy koukám že jsou horší než na DIGI TV . Takový třeba kvalita u DIGI TV - Digi Sport SK je o hodně lepší . Pokud někdo namítne špatná instalace atd. ano souhlasím , ale ta mohla být i u DIGI TV , ale u Skylinku se takové věci nepřipouští ta je pro někoho SUPER kdyby tam bylo cokoliv jako kobyla která má klapky no očích .Jen velice málo lidí podle průzkumu stejně kouká na HD z různých důvodů - nejsou peníze , není dostatečný výběr atd. a pustí si radši DVD v HD a to plno lidí třeba co nemá internet , nebo se tým nezabývá ( ta vlna přijde v 2012-2013 ) ještě neví co je čeká u Skylinku , že budou muset si kartu někdy vyměnit a proč prý jim za tu výměnu mají ještě platit! Samořejmě nemusíte se mnou souhlasit takoví je život , každý na to kouká jinak , podle peněz atd. Rv :laughing |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |