![]() |
|
sat prijimač HDPoradťe nejaky sat.prijimač do 130eur.Bez žiadnych tech.vymoženosti.Aby bol obrazovo čo najlepši.Dakujem. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
VladiArgus mini IP je v Česku v prepočtu levnější, stačí použít Google. Pokud by zájemci stačila 1x čtečka + 1x slot na modul, tak vřele doporučuji levnější Argus Piccollo IP, ostatni vše stejné jako Mini IP jen v menší krabici, za 2490,-Kč.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: sat prijimač HDmoja skusenosť-radšej vydrž došetri čosi a kup si kvalitnejší,aby si nedopadol ako ja,kupim a predám za polovicu pretože som nespokojný,su tu dobré príspevky ohľadom kvality sat.príjimačov,chalani maju skusenosti a to sa dá využiť na kupu |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: sat prijimač HDešte malý dodatok-jeden známy čo sa takýmto veciam venoval 20 rokov,mi raz povedal-čo chceš?,za málo penez málo muziky a to platí stále |
pietrolam
![]() |
|
RE: sat prijimač HDpřesně tak. kdo si kupoval před pěti lety Ferguson 8900 tak si prodavač ťukal na čelo a říkal: "teď v HD skoro nic nevysílá a za dva roky koupíš za méně než polovinu stejně kvalitní přijímač". ale není to pravdaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
to barackaamiko alien 8900optibox anaconda obidva boxy su super co sa tyka obrazovej kvality ;) a cena je do tych 130€ motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
to vortimondnie kazdy chce investovat 300 - 400€ do prijmacu. ja osobne by som to v zivote nespravil.a co je trebars takeho prevratneho na tom tvojom vantage??? ked to zhrniem dohromady nic ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: sat prijimač HDpřevratný je na něm to, že funguje naprosto spolehlivě, má kvalitní obraz a stabilní software a ještě mi vydrží možná i několik let. všechno co potřebuju v něm funguje (sky it, cyfra, hd+ atd.)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondtoto vsetko ma aj moj Amiko Alien 8900 a bol lacnejsi ;) tu nejde o to ze by som si nemohol dovolit zaplatit za prijmac 300€ (v tom problem nemam) ale ide o to ze mne osobne sa to zda zbytocne vyhodenie penazi kedze mi lacnejsi box dokaze vsetko (a v niektorych priadoch aj viac) ako zbytocne predrazene boxy kde je cena taka vysoka len koli znacke ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: sat prijimač HDto je velice individuální. každý druhý přijímač u nás se používá na share. to vantaGE NEUMÍ A DOKONCE MÁ PROBLÉMY S NAHRÁVÁNÍM, ROZHODNĚ KDYŽ HO NACPEŠ TĚMA RŮZNÝMA KARTAMAVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: sat prijimač HDja mám stream701hd za 110e unicitacka bez problémov číta skylink ICE kartu a cyfruHD taktiež na tu používam aj modul astoncrypt viac mi netreba za malo peňazí veľa futbalu v hdstream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: sat prijimač HDnetreba 300-400eur,v poľsku som zachytil vu+uno-180,vu+duo-220eur,a podľa toho aké tu má preferencie je to slušný stroj,aj mne ide cyfra+(vortimond),ale napr.canal+filmHD,nejde a nepomôže mi ani modul,hd z 14110 mi nejdu na opensate9700hdpvr,padá signál,včera mi v Tešine povedal že pomôže nový sat.pr.a modul nič nevyrieši |
pietrolam
![]() |
|
janigamito ti taky musí stačit, když ten stream má jednu čtečku a jeden slot na modul. :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pietrolamna ten VU+ UNO bych si dal bacha při ceně 180 EUR. to je nějaký podezřele levný. ale každopádně je to dobrá volba R^ ale ne za tu cenu. je to nějaký podezřelýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
to barackakup si čo chceš, na výber ti tu dali hromadu materiálu.Len by som sa pozastavil pri všeobecne zaužívanej fráze "má dobrú podporu". V 99% to znamená, že je to problémový prijímač, s ktorým budeš bojovať - viď tu niektoré príspevky na parabole, to nemám z vlastnej hlavy len od tých čo sa priznali - v niektorých prípadoch aj roky a nikdy to nedáš do stavu, že prístroj pôjde celý večer bez zamrznutia pri prepnutí alebo že nenahrá občas tmu. Len za posledný týždeň tu boli 2 také príspevky. Takže "dobrá podpora" tiež znamená, že sa o prijímači píše veľa hlavne z dôvodu, že má neskutočné problémy úplne zo všetkým od získania chodivého FW cez spoluprácu s kartou až po nefunkčný DVR. Keď vyberieš model, daj si vyhľadať príspevky na ňho a preštuduj. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Opensat 9700/9900Ja mám dobré skúsenosti s Opensatmi 9700/9900.Prvý som dával zákazníkovi presne pred dvoma rokmi,ide na nich aj Irdeto, výborný obraz, super menu, super rýchli štart, zdielanie medzi dvoma mám doma ,aj u zákazníkov -úplne bez problémov, EMU, cena 9700 do 130 eur. Ako každý aj tento by mohol mať niečo lepšie, ale ideálny stb som ešte nemal. Z 14 kusov ( + 2 doma) ani jedna reklamácia. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: sat prijimač HDvortimond-je to oficiálny obchod,vu+uno-1229zlotých,v utorok tam idem dám ti adresu tej predajne vu+duo mal už iba 3ks,do konca roka,myslím že by ste sa mali o čom aj po rozprávať,tvoje príspevky maju hlavu aj pätu,má tam aj ET9000,on tomu rozumie ako ty,môj pocit, |
pietrolam
![]() |
|
jarosajarosa-suhlasim!,max.spokojnosť,problém cyfra+,ked ju už mám tak nech to ide už naporádek,myslim že nič nestratím tou výmenou za vu+duo,či hej? |
pietrolam
![]() |
|
RE: sat prijimač HDs VU+DUO nemám skúsenosti, ale referencie sú velmi dobré. Ak sa rozhodneš pre VU+DUO, tak budeš asi spokojný. Každý nech sa ale rozhodne podla svojich potrieb, fin. možností a informácií. Poznám ludí čo sú max spokojný s 100 eurovými stb, a poznám ludí čo nie sú spokojný s 400 e stb. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: sat prijimač HDEste si zabudol schopnosti,ked to nie je system zehlicka ale nenakonfigurovany linux z e-shopu bude prekvapko.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pietrolamPietrolam v ktorom meste PL je ten obchod šiel by som to omrknúť. Dík................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
pietrolamVU+UNO - 1229/4,42=277,-Eur . Nejako mi Tvoja matematika nepasuje.Ale ak ideš do PL, kúp jeden za 180,-Eur aj mne,dobehnem si ho k Tebe zobrať a dám Ti na ruku 200,-Eur.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
pietrolamVu+UNO vyzerá na slušnú mašinku (ešte som ho nemal v ruke). Má taký istý procesor ako Xtrend ET5000 (ten mám),a pár vecí navyše.Mal som VU+ DUO na pokusy a vrelo odporúčam takisto.Ak budeš mať VU+ doma a budeš niečo okolo toho potrebovať, ozvi sa. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
pietrolamTak už som našiel Tvoj matematický prešľap v inom príspevku. Za takú cenu si to kúp na Slovensku.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
RE: sat prijimač HDje zaujímavé že pomerne často pracujem s kurzamy a stane sa toto,ešte raz prepáčte,obchod je v pol.Tešine,blízko CYFRA+,sat...,ale po realnom prepočte má Rasto pravdu,ceny su rovnaké tam aj u nás,takže sa to tam neoplatí,RASTO dakujem za ponuku,ak bude treba rád využijem tvoje poznatky,páni pekný večer |
pietrolam
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |