![]() |
|
Ferguson Ariva 220 ComboMám možnost mít tento přijímač za 1500kč- je to dobrá mašinka?Jde na něm skylink irdeto? Jak je to s poslechem internetového rádia: mělo by to mít vstup na internet, to si pak nějak samo stáhne a nabýdne mě to internetová rádia? Doporučili by jste mě nějaký jiný softwer nebo nechat irigoš? díky |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 ComboNa ty rádia v klidu zapomeň :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 Comboškoda, já jen že jsem se dočetl že by to mělo umět a docela bych to i využil.A irdeto karta v něm jede? |
soldado
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 ComboIrdeto karta bez problémů, a internetová rádia v omezenémmnožství také,ale jen co se Ti tam stáhnou,můžeš si vybrat podle žánru.České jsem tam nenašel,ale tak hluboce jsem to nestudoval. |
Hubis
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 ComboNa ab je popsáno jak na cs+sk rádia. Jde to. R^ |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 Comboja petřoba ICE skylink nebo půjde i čistá irdeto?? A jak je to s kvalitou tohoto přijímače?Jde u něho nahrávat dvb-t a přitom se koukat na DVB-S? Stačí teda originál softwer? |
soldado
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 ComboTu cenu máš asi z druhé ruky - v obchodech vypadá jinak. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 Combone, jedná se o nový přijímač - budu kupovat televizi a byl mě nabýdnut tento přijímač se slevou 30%. |
soldado
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 220 ComboUz ich budu davat aj k polkilovej kave aby sa ich zbavili.. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |