![]() |
|
sateltní zásuvkaměl bych dotaz ohledně sat zásuvky. Musí být vždy šroubovací ( na satelit ), nebo se dělají s výstupem jako je na anténu?Jde mě o to že mám doma zásuvku kde jsou dva výstupy, u jednoho je napsáno TV/R a druhého je SAT - jeden je klasický antení výstup samisece a druhý samec. Montovali mě to tady lektrikáři s tím že děllí rozvod na satelit, vždy jsem ale vyděl satelitní koncovku jen šroubovací |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: sateltní zásuvkaA máš s tým nejaký technický problém.preto je ten konektor F skrutkovací,lebo je definovaný ako SAT a je na pripojenie STB.Nemyl si dojmy, s pojmami.je kto aj kvôli tomu,aby bola zabespečená spoľahlivosť spojenia a tým aj kvalita signálu.Je to na digitálny signál,nie na analóg.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: sateltní zásuvkamám problém s tím jestli to bude funkcní?Chci připojit do zásuvky sateltní přijímač.Na zásuvce mám ale jen dva výstupy ( nikoli 3 jak to normálně u satelitních bývá), oba jsou jen nastrkávácí u jednoho je napsáno R/TV to je samec a duhá koncovka je samice a tam je napsáno SAT. |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
co ake 3?co ake byvaju normalne 3 vstupy na sat?!Ty potrebujes jeden koax privod z Lnb (multiprepinacs) a ten prived ci skrutkovscim ci hociakym (existuju redukcie) do F konektora prijimaca. Ake dalsie 2 myslis? - napajanie? a? :) Podla mna to bude bezna zasuvka, prefabrikovana mat take "durky" :)) a ziadny sat tam ani nemusi byt. - ozaj ma to niekto zo susedov na tom pripojrne?? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Téma: sateltní zásuvkaAno, je možné, že SAT výstup bude na té zásuvce tuším IEC samice, už jsem se s tím setkal. Byl to nějakej Legrand nebo něco takovýho. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
soldadoZcela jistě to bude satelit a televize. Firma ABB takovéto zásuvky běžně dodává a také je běžně montuji. Klidně tam satelit strč a bude to frčet.vladoholu, několikrát jsem tvůj příspěvek přečetl ale co jsi chtěl říci jsem opravdu nepochopil. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: sateltní zásuvkaTeď jsi nejsem jistej, jestli to bylo ABB nebo jiná firma ale každopádně to vypadá takto: http://www.bbelektro.cz/top-mgu345630-zasuvka-satelitni-tv-r-sat-pruchozi-alu/d-138650/Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: sateltní zásuvkaAno, např. UNICA to zcela běžně vyrábí a je to plně funkční a odzkoušené. Např tyto: http://www.e-vypinace.cz/unica-zasuvky-datove/k-100.html |
poudera
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: sateltní zásuvkaPotvrdzujem, ze take zasuvky existuju od viacerych firiem. Sat vystup je klasicky zastrkovaci IEC a nie skrutkovaci F. Kludne to zredukuj a pichni do TV/SAT. ;)nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
![]() |