![]() |
|
Azbox a modul Skylink Neotion C+Ahoj všem mám dotaz na tenhle modul než jej koupím ve druhém slotu nefungují Smit moduly někdo tady kdysi psal asi Martin5 že druhý slot byl na Diabla a doporučil mu modul Neotion C+ tak se ptám má jej někdo vyzkoušený a funguje nerad bych vyhodil prašule za něco co by nefungovalo díky všem |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
Azbox a modulNenapsal jsem mám HD Elite |
kanon
![]() |
|
RE: Azbox a modul Skylink Neotion C+O Diablu jsem nic nepsal,ale jen o starších typech modulů,které na AZ Elite fungují pouze v horním slotu a modulech typu CI+ ty pro změnu fungují v tom spodním slotu ;)Jinak Neotion používám bez větších problémů včetně korektního každodenního zápisu na ICE kartu. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
Azbox a modul Skylink Neotion C+Domnívám se že slot 2 byl určen pro CAM moduly typu Diablo. Mě alespoň pomocí CAM Diabla 2.3 ve slotu 2 karty frčí.Registrován: 12/2006, Autor: uživatel Amper1 Promiň nemohl jsem si vzpomenout ale našel jsem to psal to amper1.Takže pracuje ve druhým slotu spolehlivě?Mám modul od Smitu CI+ ale ten v dolním slotu nejde nevím proč tak jsem se ptal na ten Neotion tak jdu do něj snad pojede dík za reakci. |
kanon
![]() |
|
RE: Azbox a modul Skylink Neotion C+Pokud máš možnost jej někde zapujčit tak toho před koupí využij jelikož mám ještě AZ Premio kde se modul sice ukáže,ale kartu nečte.Jelikož neznám historii příjmače tak nechci odsuzovat všechny AZtka (vyměněn v reklamaci za jiný použitý) ale také zde může být starší HW provedení.Takže rada z mojí strany zní prvně prubnout a pak koupit :8) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
for Martin5No zkusím si jej půjčit mám v dědině jednoho co je prodává tak zkusím jestli mi jej půjčí na vyzkoušení ten Az mám 2 roky používám jej na sdílečku ale taky na Markízu hd ve slotu ale potřeboval bych ještě modul dole na cslink irdeto dík zkusím jestli půjčí. |
kanon
![]() |
|
RE: Azbox a modul Skylink Neotion C+v uni ide karta okAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
![]() |