![]() |
|
Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem a PcMám doma čerstvě sat. přijímač HD Box 9300 a sbírám informace, jak to rozchodit s kartou Skylink ICE. Měl bych prosbu, zda by se tu našla nějaká dobrá duše, která by mně po lopatě vysvětlila, jak to síťově propojit s Pc.Dle návodu, na konkurenčním fóru, pro instalaci firmware a MCAS, to musím mít propojeno přes síť s Pc, abych mohl přes Total Commander vymazat vše ve složce/var. Stačí koupit síťový kabel a propojit to a zobrazí se mi to jako externí disk přes USB a nebo se musí něco nastavovat na přijímači a Pc? V pc mám W XP SP3. A nebo, když je to nový přijímač, nemusí se tam nic mazat? Jsou tam již nainstalovány programy Skylinku - to je normální? Jsem v tomto směru naprostý laik. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...Ak mas hdbox novy a zaroven v menu MENU - DOPLNKY - PLUGIN nic nemas naistalovane, tak VAR mazat cez PC nemusis.1.Aky mas firmware (MENU - INSTALACE - INFORMACE O SYSTEMU - VERZE APLIKACE = ?)? 2. Co mas v pluginoch? Ked toto budeme vediet, mozeme radit dalej. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...A k prepojeniu tunera s pc - to sa nerobi pre tvoje momentalne potreby napriamo, ale cez router.Router je zariadenie do ktoreho privadzas internetove pripojenie a poskytujes ho inym zariadeniam, zvacsa pocitacom, ktore don zaroven pripajas. Ako ho mas internet dovedeny do PC? Napriamo cez modem? |
losparabo
![]() |
|
@losparabo1.Verze aplikace: FS v1.08.012. Kde v pluginoch? To myslíš: Menu - Doplňky - PlugIn? Tam je to prázdné. Internet mám přes WIFI: anténa - Edimax EW-7206APG - počítač. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...Ak uz nie si, tak sa zaregistruj na http://forum.satdigitalne.cznapis mi svoj email |
losparabo
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...zozen si normalny router, pripoj do nho komp a box.to bude pre teba asi najschodneksie riesenie. Ked nevies ani zaklady, tak ti tazko poradit a rozchodit wifi dongel. Na obsluhu pouzivaj RCC, tam mas aj telnet aj FTP viac nepotrebujes. disk najdes /storage/hdd ke dchces priamy pristup k nahravkam, si namapuj disk priamo v tvare ip.adresastoragehdd pluginy davaj cez usb, edituj cez rcc, plugin ti doporucujem oscam. zaregistruj sa na satdigitalne a laboruj 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@losparaboTam už jsem zaregistrovaný.mirek.malik@volny.cz VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...mas to v mailu |
losparabo
![]() |
|
@losparaboDíky za perfektní návod. Už to mám stažené v kompu.Ale budu muset s tím počkat minimálně do soboty. Mám k přijímači doveden zatím pouze jeden koax a ještě mi to hlásí: "Není signál ( Tuner 1 )". Takže ten svod budu muset ještě projít a opravit. A k tomu ještě přidat jeden. Dělám od tmy do tmy a tak s tím musím počkat do soboty/neděle. Nechce se mi to připojovat k přípoji pro starší sat. přijímač (Golden Media UniBox 9060), který mám napojen na 15. konvertorů. Na ten HD Box chci dát na každý vstup max. 4. Stejně bych měl jen jeden funkční koax a potřebuji dva. (propojku tunerů používat nebudu) Řeším to už teď, abych byl v sobotu připraven a mohl na to hned naběhnout. Takže, zatím moooooc děkuji. Jsi zlatý. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
RE: Jak udělat síť mezi satelitním přijímačem...tak vela zdaru |
losparabo
![]() |
|
![]() |