![]() |
|
plazma 600HZchlapi , prosim vas ma niekto tento televizor ? je to dobra volba ?http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42u30e-d232850.htm hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
RE: plazma 600HZVsetky Panasonicy su dobra volba. Mam asi 3 roky starsi model, len HD ready, stale maximalna spokojnost. Jedina nevyhoda je, ze nema PIP... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZNo nevím jestli má opravdu těch 600HZ tak velkej vliv na kvalitu obrazu jak Panasonic machruje, ale jistý je, že žerou a topí daleko víc než ostatní. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZAle také mají vyšší spolehlivost a lepší obraz než ostatní. :))) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZmám doma ale místo U mám S.Předtím jsem měl 42px 80tku.řekl bych že je to dobrá volba ale vem tu eskovou tam je možnost připojení na internet.A na hlášky že topí a žerou neber potaz-na co máš televizi? Na dívání či na spotřebu?Pro zajímavost-spotřebu neřeším px 80tka měla max. spotřebu 265w a %byl 172w a tyto mají okolo 255w a %121-ta moje.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
moj novy panasonicMoj novy Panasonic je PANASONIC VIERA TX-P42G30E a som s nim spokojny.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZVáš názor na tuto.....http://www.okcomputers.cz/zbozi/panasonic-tx-p50gt30e/?utm_campaign=xmlfeed&utm_source=seznam.cz&utm_medium=ppc |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZ600 Hz je frekvence snímání obrazu za sec. Je to důležité pro zobrazení rychlého pohybu, na př. ve sportu balon, puk a podobné jevy. Z toho plyne i odezva 0,001 ms, což je 2000(!)x vyšší hodnota než u LCD. A dál kontrastní poměr 2 000 000 : 1 - to vše zákonitě dává kvalitnější obraz. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZvdaka chlapi :-)hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: plazma 600HZnapiš cos koupil-mezi u-s není ažtak velký cenový skok, internet využiješ až budeš chtít-třeba za 1/2-1 rok. R^ ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Terykpřečti si parametry LCD LED Philips řady 9705 nebo i novější a co nám povíš potom? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZkupim asi S :-) btw objednavam to cez alzu mam im napisať že nech na to daju pozor pri preprave ? lebo som čital že plazma sa nesmie preklapať ako to je ??? nie že mi to pride rozbitehello hello
|
martiner
![]() |
|
600Hz a skutočnosťpáni, je mi jedno aký TV máte a či ste s ním spokojní. Nič to totiž nemení na skutočnosti, že 600Hz je ďalší panasonicový marketingový podfuk ktorý Teryk pochopil presne tak ako ho panasonic naservíroval.Nejedná sa ani náhodou o 600x vykreslenie obrazu na celej obrazovke ako to Teryk spočítal a teda žiadne 0,001ms na každom pixeli. Panasonic vymyslel delenie obrazovky na podobrazovky a následne súčtom frekvencií týchto jednotlivých segmentov mu vyšlo 600Hz. viď napr. tu: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090506191951AAYnLWy úplne scestné je porovnanie frekvencie u plazmy a LCD. Zvýšená frekvencia vykresľovania u plazmy a LCD má dva totiž úplne odlišné dôvody. U plazmy je to blikanie známe ešte z čias CRT, ktoré niektorí ľudia postrehnú aj keď tam je tam tých zázračných 600Hz. U LCD je to potlačenie "pamäťového" efektu kryštálov. Takže tak. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
martiner a na ALZU pozor1/ ma s.e.r.u tiež podovdníckym ponúkaním ceny bez DPH. Takže kto tam málo kupuje uvedomí si až pri platení, že cena je niekde inde (vlastná skúsenosť)2/ je to český obchod a ceny prepočítavajú z Kč ale zrejme používajú svoj kurz a nie ČNB alebo ECB. Takže pri Kč, ktorá sa teraz rozbehla dolu vodou sú už skoro vždy najdrahší 3/ prekvapenie zažiješ pri porovnaní s kamennými obchodmi - napr. Datart dnes má ceny na rovnakej úrovni, včera som pozeral cenu 65" LCD v Sony centre a bola o 200EUR nižšia než na internetových obchodoch |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZ600hz-je obchodny trik,enom aby prodali,a zakaznici sa nato krasne chytnu. Neni zadni rozdil medzi 100hz a 600hz. Velke podvody na kupujucich. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
martinerKdyž jsem jí kupoval v Datartu tak jsem se na to "preklapavanie" ptal-múže se položit jako lednička a pak nechat cca 1/2 h stát aby se "spamatovala"-toť byla odpověď vedoucího.Každý ať si to přebere jak uzná za vhodné i když jsem už kolikrát viděl plazmy hlavně od Samsungu převážet na "ležáka.Já osobně si pro ní dojedu-krabici nechám v obchodě a přivezu si jí v autě na zadní sedačce bez problémů.Krabici si nechají v obchodě bez problémů 10dní a pak jí vyhodí-žádný zákon mi nenakazuje abych k.r.á.v.u krabici měl doma. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Chlapcí :-)Dagy2 a jozef84 to vystihli přesně, jde o obchodní trik při běžném sledování čehokoliv.Je smutné, že se tady na odborném vlákně dokáží objevovat názory "zkušných borců", že na trhu existují dokonalé plazmy s dokonalým obrazem a pak ostatní LCD a LED s mazanicemi. A svá tvrzení opírají o několik let staré moudrosti. Zvedněte laskavě své (nevhodné slovo)ky a zajděte do nějakého marketu, ať víte která bije koncem roku 2011. Jsou rozdíly v nastavení televizorů, mnohé bychom si opravdu nevybrali, ale to není o třídění na plazmy a ostatní. Každému, co mu vyhovuje, nic proti plazmám, nic proti ostatním. A můj názor na internet v televizi ? Před dvěma jsem si kvůli němu připlatil 150 EUR u devítkového Philipse, a zodpovědně říkám, že to je úplně na (nevhodné slovo) proti klasickému internetu na PC ;) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
sorryV první větě mi vypadlo, že jde o obchodní trik a při sledování čehokoliv prostě žádný efekt "navíc" pozorovatelný není, většina lidí nerozezná ani 100 Hz od 200 Hz _prokázáno testy.Jinak v předposledním Chipu popisovali hodnocení tří 3D televizí, LED LG 55LW5706, Edge LED Samsung UE55D7090 a Plazma Panasonic TX-P55VT30E. Televize měly zakryty všechny identifikační znaky, hodnotilo dotazní 99 lidí !!! Nebudu vás napínat, s přehledem zvítězilo LG, průměrná známka 1,59, následoval Samsung se známkou 2,16, těsně za ním Panasonic se známkou 2,23. Prosím, než tady začnete pindat ptákoviny, nastudujte si něco o tom :-) Sorry ještě jednou |
Nervoš
![]() |
|
jen doplnímChip listopad 11/2011, str 82 - 85.Hezký den. |
Nervoš
![]() |
|
RE: plazma 600HZTesty v Chipu neberu vážně. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZHIFOK, já také ne .... ale je dobré jejich názory vzít na vědomí. |
Nervoš
![]() |
|
RE: plazma 600HZRe: -múže se položit jako lednička a pak nechat cca 1/2 h stát aby se "spamatovala"-toť byla odpověď vedoucíhoTo musel bejt opravdu "chytrej" podavač. Jedinej důvod, pro který se mají plazmy převážet na stojáka je mechanická pevnost skla vzhledem k ploše obrazovky. Jinej důvod to opravdu nemá. Nebo by někoho napadlo metrový zrcadlo převážet naležato? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZmam rok 50G20 a uplna spokojnost. |
siberut66
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
playerpani zaujima ma jedna vec v navode sa pise ze to prehrava iba AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/JPEG/MP3/AAC ale S kovy model ktory ma taku istu obrazovku tak prehrava aj divx nedalo by sa to dajak obist ?? :-)hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: plazma 600HZto já sem jinak taky s plazmou spokojenej, akorát navíc plní trochu funkci přímotopu, protože z ní sálá teplo a trochu žere a za denního světla není černá černá... :lookaround: Ale jinak jsem taky spokojenej :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
no nevím kuboZnámej říkal asi před 4 lety, že jeho zeťák dělal v Praze vedoucího v nějaké elektoprodejně. Sehnal si plazmu za velmi výhodnou cenu, půjčil si od něho Octávku a přivezl ji v krabici naležato v kufru domů_asi 90 km. A skutečně prý šla hodně špatně, že ji musel vyměnit.Displej byl poškozen.Ale slyšel jsem, neviděl osobně. |
Nervoš
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |