![]() |
|
plazma 600HZchlapi , prosim vas ma niekto tento televizor ? je to dobra volba ?http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42u30e-d232850.htm hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
eemil....Když maš třepat hlouposti tak nepíš.Aj terénní auta žerou mnoho a lidé si je kupují. I když stojí 800 000 ... Ale mají jiné přednosti! :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
Magicialjo a jaký??? Že jsem si krom té spotřeby a tepla dalších extra předností za 3/4 roku co jí mám nevšiml.... :))) Takže nemel blbosti ty :razz: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemil....Tvůj problém a problém tvých očí. Když je téma o plazmě jen provokuješ. Když ji nemáš tak se zdrž.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
Magicial..... hmmm, zase jsi vedle jak ta jedle..... já ji mám :lookaround: TX-P42GT20E :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: plazma 600HZJa mam 50G30 a SAM.51D450.Cenovy rozdiel viac ako o polovicu lacnejši sam.Iba HD,G30FULL HD. Z dvoch metrov nepoznate rozdiel a obrazovo by som povedal že sam.je natom ešte oniečo lepši. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
eemil....No vidíš ,ty jedle...maš a nadávaš...nechápu. :crying:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
MagicialJá nenadávám, já jenom objektivně bez ohledu co zrovna mám konstatuji jak to je. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: plazma 600HZAk chcem kvalitu obrazu tak neriešim spotrebu. Nepozeram 24hod. |
baracka
![]() |
|
RE: plazma 600HZ...presne tak.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
Magicial,barackaJenže on může být kvalitní obraz i za poloviční, nebo třetinovou spotřebu. :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: plazma 600HZOsobna skusenoť že čo je drahe musi byť lepšie.51D450 som kupil za 450eur. G30 okolo 1000ky. Ked možem odporučať jednoznačne 51D450.Neoľuzujete.Z obratom budete velmi spokojny.Majitelia tejto plazmy to možu potvrdiť alebo vyvratiť. |
baracka
![]() |
|
RE: plazma 600HZNa konci roku 2011 kvalita obrazu a spotreba si uz neodporuju! :laughing: Haloooo,budicek..........Vyhodit stary kalendar roku 2005!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZAle za aku cenu. |
baracka
![]() |
|
RE: plazma 600HZJenomže stačí zapojit watmetr na plasmu a na lcd a zjistite jaká je ve skutečnosti spotřeba za 24 hodin.Jak se chová ručička u plasmy a lcd... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 672 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZKed bude každy rozmyšlať takto,tak musi za kvalitny obraz na lcd isť do vysokej cenovej skupiny.Nikto predsa nepozera 24hod.denne. |
baracka
![]() |
|
RE: plazma 600HZKed bude každy rozmyšlať takto,tak musi za kvalitny obraz na lcd isť do vysokej cenovej skupiny.Nikto predsa nepozera 24hod.denne. |
baracka
![]() |
|
RE: plazma 600HZČumím na slavíka a spotřeba se pohybuje od minima 170W do maxima 290, přičemž se spotřeba pod 200W dostává pouze občas, nejčastěji je spotřeba mezi 220W-250W. U LCD s normálním posvícením u podobně nastaveného obrazu se spotřeba drží někde u 130W, u LED podsvícení se dá dostat i pod 100W. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: plazma 600HZNervoš, prosímtě kde má plazma displej? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZLED LCD hodne pod 100W,teraz najnovsie beru okolo 60-70W .Ale bez ohladu na to,nech si kazdy kupi co chce.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: plazma 600HZPresne tak ,kto načo ma tak sito kupi.boli to len objektive nazory. |
baracka
![]() |
|
kde má plazma displej ?pod sklem :))) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Nervošvšak když se na ní zaklepe tak to zní taky plastově :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
petr33já ji převážím nastojato na zadním sedadle bez krabice a krabici naležato v kufru,pro reklamaci není podmínkou uchovávat obal,ale musí být dobře zabalena,proto je lepší orig.krabici na 2 roky hodit na půdu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrto jsem dělával dávat krabice na půdu,ale za chvíli jsem se tam nehnul ;) krabice od myčky-sporáku-pc-dvě od tv-dk-a těch krabic z kuchyně.Kampak by to dával ten co má třeba garsonku bez sklepa?Ano je to dobrá věc ale u dobrého výrobce nepotřebuji skladovat krabice jelikož mi přístroje fungují více jak dva roky/záruka/.Věc názoru.A v drtivé většině na záruku někdo přijede ke mě domů. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
škoda majiteľov plaziem panasonicurčite ste všetci správni a normálni ľudia. V momente keď sa ale debata dostane na úroveň vašich TV tak sa z vás stávajú iní ľudia - skoro agenti panasonicu a všetci ostatní sú úhlavní nepriatelia s ktorými sa nesmie pripustiť ani len debata.eemil si tu zaslúži metál, pretože jediný informuje ostatných pravdivo. Keď niečo mám nemusí to predsa 100% znamenať, že je to to najlepšie. Baracka tu píše o cenovom rozdiele medzi investíciou do plazmy a LCD - rozumej LCD je blbosť pretože je drahá. Keď niekto iný vytiahne spotrebu tak argument je, kto chce kvalitu nesmie hľadieť na cenu - rozumej no a čo, že plazma ju má 2x takú? Fakty hovoria jasne: - 600Hz odozva je jasný podvod a klamlivá reklama. tak ako všetky kecy pána Sonica. - blikanie plazmy je tu stále - nákupná cena je nižšia u plazmy - spotreba je nižšia u LCD aj keď plazmy urobili veľký pokrok, ale LCD s LED podsvietením asi rovnaký - rozdiel medzi LCD a plazmou dnes už je drobný oproti začiatkom LCD |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |