Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Markiza HD

Neviem ci to niekto pozera v anglictine, avsak velka hanba pre nich!!!
Zvuk absolutne nesedi k obrazu. Usta sa hybu avsak nie k tomu, co momentalne hovoria.
Davaju nieco v originalnom zneni a i to dodrbu Rv Rv Rv .
Hanba technikom. ktori tam na to maju davat bacha.
Slovensky dabing je bez problemov.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Markiza HD hanba technikom!!

Ti amatery nevedia dat ani zvuk cez reklamy aby bol plynuly..cize pri reklame ticho po plesine :))) .
Raz im to ide...raz nie. Podla toho, kto za reklamu zaplatil viac :laughing: tomu pustaju v HD aj zvuk.
Amaterizmus najvyssej urovni.
Pozeram ine stanice v original zneni (DaQ, national Geographic a pod), avsak tam je to ok...Ti si to vedia zariadit.

----------------------------------------------------------------------------------

sato

RE: Markiza HD

Co je to markiza?Naco to pozeras? :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

TO: liquere

Aby som zistil, ze aky amaterizmus vladne v prefesioanlnej televizii.
Isteho casu ked som sa uchadzal o funkciu v jednych novinach ako grafik, tak mi bolo povedane, ze oni maju zaujem iba o prefesionalov, ktori vedia ako a co narychlo urobit.
Ja som vtedy s grafickym softom iba zacinal....avsak kto sa narodil uz s VS diplomom??? Inac ten plat co ponukali iba malicko prevysoval sumu Arivy 200...

sato

Ved im ani HD nejde ziaden rozdiel v obraze Sd Hd

ebinkoBB
Registrace: 1/2011

To ma sklamalo najviac ze jediny rozdiel medzi SD a HD je v logu televizie pretoze ked pozeram nejaku relaciu,serial alebo film tak ten rozdiel je nebadatelny a dokonca ked Markiza vysiela film v HD tak este HBO HD je 3x kvalitnejsie takze prinos HDcka nulovy. Radsej mali dat JOJ HD co aj obcas pozeravam kedze Markizu skoro nikdy .

MaTToS
Registrace: 11/2010

U mna skoncili uz davno takze ja sa uz nerozculujem.Odmietam pozerat filmy pocas reklamy a namalovane skatule vo vsetkom!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

je první televize na světě,která přes reklamy vypne zvuk,děkuji Markýzo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ten zvuk je des

skusil som pustit slovensky zvuk na domacom kine a to je uplne bieda,ziadna dynamika,ziadne zvuk ani skoro prisluchajuci Dolby Pro-logic,o DD 5.1 tu nemozme ani rozpravat...A obraz tiez ziadna slava.

mercedes77
Registrace: 1/2006

mercedes77

suhlasim s Tebou.Žiadna dynamika nuka bodov Rv Na HBO HD sa da počuvať aj ta sprosta terapia,aj tam je lepši zvuk ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Sami asi uznali že to nemaju v HD keď aj v logu HD radšej odstranili :laughing:

THXKO

Tuz synci,budme trosicku soudni,vzdyt je to skoro zadarmo:).
Diky za kazde nove rano,resp.HD kanal mohou zvolat prodejci a vyrobci 769 Hz technologii a 3,5 D zobrazeni.Bohuzel si budeme muset jeste nejaky cas (a ne dlouhy) pockat na poradne BUM, ktere obvykle prichazi po BOOMU.
Subjektivne opoustim uvahy o CZ a SK programech (nasich platformach v cizich rukou),chystam se ,kdybych mohl tak na dlouhy krizovy zimni spanek:) a doufam,ze DIGI TV vydrzi jeste dlouho:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Markiza HD

Iba by ma tak zaujimalo, ako vlastne funguje spatna kontrola vysielania. Vysielaju signal a nemaju ponatia ako im to dodrbane ide?
Neverim tomu, ze ani vo vysielacom stredisku Markizy a tak podobne i na uplinkovom stredisku sa nenajde clovek, ktory ma v ramci prace aspon z casu na cas mrknut na to, ci im ide vsetko ok.

Avsak zlaty klinec na tom vysielani su reklamy! Takto som to uz dlho nevidel... Ide film a zrazu to nahderne ticho.....
Ak nevedia dat dohromady zopar veci aby im to slo plynule, Mali by to "ticho" nechat asi navzdy.
Skoda tich penazi co na to vysielanie davaju....
Inak by som rad este vedel, ako sa to tim vo vedeni Markizy pozdava ak divakovi serviruju takyto gulas. Z oneskorenym zvukom a vypadkami vo zvuku cez reklamy. Normalneho cloveka to moze drbnut ze je ticho a zrazu na plne gule do toho pustai reklamu.... ;P

sato

sato

možno Ti pomôže zavolať primo k zdroju.Teda ak o tom sami vedia :)))

THXKO

TO: THXKO

Mne ide zvuk ako kulisa, kedze pomaham kolegovi nachadzat drivers pre Win 7 na jeho stroj.
Cize obraz nesledujem...inak by ma to asi slahlo!

Inak ani titulky sa nedaju "nepochvalit" :)))
Ako si obcas vsimam (ako naschval vtedy mrknem na telku) tak vypisu akoby v cinskych znakoch a hned na to po slovensky. V Markize cvicia ci divak postrehne vsetko... Cim vycibrenejsi pohlad divaka, tim si mozu viac zapytat za minutu reklamy :). Vsak mame divakov, co si vsimaju detaily....

sato

sato

no a ja zas nepozeram markizu kôli reklamam,a po dnešnom HD už dlho ani pozerať nebudem :)))

THXKO

Pre vedenie Markizy (osobne konstatovanie...)

Normalny inteligentny clovek si v sobotu vecer pozrie nieco normalnejsie ak zisti, ze pustate takyto zmatok...
Tim menej vzdelanejsim to nevadi, pretoze si anglicku stopu nikdy nenavolia.
A co my tu? My tu na to pozerame preto, aby sme na to upozornili.... a cudovali sa, ako sa robi bussines vo velkom (zmatku) :laughing: .

sato

sato

ja už davno viem že na slovensku je to tak,už davno a dlho ešte bude Rv

THXKO

Mila spomienka na casy davne, ale nezabudnute...

Mimo tema, ale ak trapasy, tak aj tento, kedze kazdy vie ako to uvazdaju na obrazovke... (HD vysielanie JOJ)

Inak to mi pripomina casy, ked som bol maly. Mali sme cierno bielu telku veeelmi dlho a zakazdym ked tam davali to logo CB, tak som sa rodicov pytal, ci na farebnej telke davaju FB.
Teraz sa asi deti mozno pytaju svojich zbohatlejsich rodicov, ci aj na SD prijimacu maju ludia vypisane JOJ SD :O

sato

Este =mala= pripomienka

Este mi kolegovia neda spomenut jednu vec s ktorou sa potykam (alebo tato stanica) :dead: .
Ide o to, ze ako kontrolujem vyzielanie, tak ich program meska i o 15 minut. Nie je to iba dnes, avsak vsimol som si to uz davnejsie..... Napriklad minulu nedelu tu na mna moja mila polovicka nadavala, ze kde je Slnce, seno....lebo cas uz postupil, ale Markiza este nie :)!

V EPG a na prehlade tu na parabola.cz aj momentalne uz davno Mission Impossible 3 a na telke stale Noc s Adelou. Nuz od zeny sa je tazko odputat... :)))

sato

ide vám zvuk na Markíza HD? mne nie

palo
Registrace: 1/2006

Mne sa zda ze ako presli na HD, tak sa obraz zhorsil a bitrate mali tusim na SD lepsi ako teraz na HD!

Billysk
Registrace: 4/2006

DM 7020:11.05 Markíza HD-priem. 4 262 kbit/s,Markíza SD-priem. 4 868,reklama-5021-4400,11.34 HD-3381, SD-4827,prepínal som hned,ale nemusí to byť na 100percent,ale dá sa z toho niečo...že Billy,asi sa ti zdá dobre

pietrolam
Registrace: 11/2011

To uz mohli tu Markizu HD rovnou spustit na TP 11895 spolu s Novou a Novou sport HD a Novu SD nechat pro vsechy na TP 12070. :) S tou Novou SD bych to videl asi tak,ze na tom Prazskem uplinku zustane a bude se odpojovat ta na TP 12070. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER,podľa mna výborný postreh a zamyslenie sa skylink-u nad takou možnosťou,určite by to zlepšilo kvalitu markíza hd a riadne

pietrolam
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra