![]() |
|
Partička - akceVěděli jste o hlasování pro Partičku v rámci Slavíka???Tady je odpověď organizátora: Hlasování v letošním ročníku ankety provázely výzvy k hlasování pro televizní pořad Partička, vedené v duchu „pojďme, dostaneme Partičku na Slavíka.“ Dělo se tak především na facebooku. Organizátor ankety tuto situaci monitoroval a po zvážení všech okolnosti se rozhodl tento subjekt z ankety vyřadit. Stalo se tak s ohledem na zásadu fair play, zejména na ustanovení o nepřípustnosti organizovaného hlasování a fakt, že jde o televizní pořad a ne hudební skupinu. Na druhé straně ale organizátoři ankety oceňují aktivitu příznivců Partičky, kterým se podařilo poslat celkem 10 320 hlasů, které by v kategorii Skupina stačily na čtvrté místo. Tato akce dokonce vedla organizátory ankety k zamyšlení, zda by v podobných případech neměla být udělena zvláštní cena, a sice Slavík za zlatou recesi. Jsme si vědomi, že rozhodnutí o vyřazení Partičky neudělá jejím fanouškům radost, ale věříme, že toto rozhodnutí přijmou s pochopením, už proto, že zařazení Partičky do kategorie Skupin, by nebylo zrovna fér, vůči skutečným hudebním skupinám. Přejeme Partičce i nadále hodně diváků a úspěch v jiných anketách, například TýTý. ag. Musica Bohemica vyhlašovatel ankety |
PPP111
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Partička - akceKoukal jsem na to celé(v reklamách na Berdycha) a vůbec jsem se nenudil. Kája to je klasika a dokáže být stále originální, Kabát je v pohodě, Lucka zpívá super, ale nesmí pak dlouho mluvit..No name, Chinaski výborný, Farna, Gunčíková taky v pohodě. Téměř neznám ty mladé kapely, Nightwork, tu Třineckou, ale taky dobrý. Největším překvapením byl pro mě Tomáš Klus, tohle se mi fakt líbilo R^ Boučkův vtip je v pohodě, ale nejvíc bych letos vyzdvihl výběr hostů. Kvitová, Váňa, Staszko extratřída, Havelka, Zagorka i Tina ok. Trochu líto mi bylo Neckáře, ale jinak ho velmi uznávám, na živá vystoupení už je ale starý. Jediným kýčem večera byl klip mladé Vondráčkové z Kanady a taky zatím nemusím ty odpadlíky ze superstar Konvička s Bagárkou, Cristovao ani nemluvím.. A pak, že na to nikdo nekouká.. :) Ale v současnosti sleduji na netu a Jojce GB a US xfactor, rozdíl mezi tím naším je pochopitelně propastný. R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Partička - akceTomík535, já na to nekoukal.. :)) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Partička - akceTak vidíš o co jsi přišel ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Partička - akceŽádné překvapení se nekonalo, takže nepřišel o nic. Mě jen zaujala provokace s hlasováním pro Partičku. Jinak anketa sama o sobě NUDA. |
PPP111
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Partička - akceMě vůbec nejde o nějaké pořadí nebo anketu, pouze o to, zda se na tento pořad dalo koukat. Tentokrát pro mě ano. R^Kdyby ne, vidím Berdycha celého.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Partička - akcedneska české drama Kajínek v HD R^Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Partička - akceceske drama? vetsi ptakovinu nez tento film jsem dlouho nevidel, ale je zase fakt je plno jeste daleko horsichparticka to je ovsem jine kafe, ti ctyri strci do kapsy skoro vsechny nase komedianty |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |