Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

prijimac s dobrym EPG a nahravanim

zdravim, potreboval by som poradit, hladam prijimac s moznostou nahravania ci uz PVR (alebo DVR akoze vlastnym diskom) jedno/dvoj-tuner to je jedno ale doraz je na dobrom prehladno
EPG, idealne takom ako maju kuzelne krabicky od UPC ci MagioSatu, ze uzivatelka vidi prehladne ponuky stanic a lahko vyberie co nahrat. Taka nahrada za UPC Philips HD/DVr box. Ma to mat Irdeto/CW citacku alebo slot pre modul a este idealnejsie jeden volny slot navyse. Pojde do toho FreeSat ICE karta a k tomu HelloHD Conax karta. Takze easy prehlad a nahravanie pre starsiu pani. Ja uz to nejaky mesiac obkukavam, ale mimo recenzii a samotneho vyskusania, tazko sa dopracovat k tomu ze obsluha EPG je naozaj privetiva; idealne zo skusenosti..,
Dik za tipy!
K

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prijimac s dobrym EPG a nahravanim

neviem o čo ti ide ,za to si tu toho natáral. každý dobrý satelitný prijímač má dobré epg. Tvoje drísty akorát dráždia ruky. Skus to najprv u psychiatra,potom v lekárni a v pekárni.
Každý deň je skylink ,plasma nebo lcd a zbytočné drýsty.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

????
s ktorym psychiatrom si mal Ty najlepsie skusenosti?!
dnes Tvoja druha odveci a zbytocna reakcia!
Ja mam 2 dobre prijimace ale nahravat na zaklade ich EPG (napr u TechniSat) by som 60 rocnej tetule nedal.
K

krikri

@oneeeee

@oneeeee

ty si fakt (nevhodné slovo), ine sa k tomu napisat neda

urcite nekupuj opensat tam je EPG na ...

funtomas
Registrace: 12/2009

oneeeee

K tomu psychiatrovi si zajdi ty, chytrolíne. On chtěl poradit a ne číst tvoje zvratky. Když neumíš nebo nejsi ochoten poradit, tak to nečti, nebo na to nereaguj.

gliderman
Registrace: 6/2008

krikri

bylo by záhodno si již uvědomit,že na tohoto uživatele se nereaguje.Stačí si jej vyfiltrovat a každému je jasné,že tento uživatel sem píše jen urážky a napadá úplně nesmyslně slušné uživatele tohoto serveru!
Jsou zde jiní uživatelé,kteří dostávají ban za mnohem méně horší skutečnosti.Opravdu zajímavé. :O

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

RE: prijimac s dobrym EPG a nahravanim

jedna z mála reakcí,která mne od tohoto uživatele vemi pobavila....dotazující: dobrý den,potřebuji poradit,nefunguje mi skylink karta....odpověd uživatele oneeee: nejde mi vy.srat.... :))) Rv

cb21

ad adminí,redakcion

odvolávám,co jsem odvolal a měním,co jsem napsal:-)
již vše v pořádku....měření stejným metrem je a to je dobře...
hezký večer R^

cb21

krikri

a ja by som toho Technisatu nebál.
1/ neviem koľko ďalších prijímačov má EPG nahraté do cash pamäte, takže tetula nebude musieť precvakávať všetky programy ale si rovno vyberie
2/ máš CONAX čítačku a 2xCI takže HelloHD do čítačky, ICE do CI modulu
3/ ak niečo tetula rozdrbe naučíš ju zapichnuť USB kľúč so settingami a tým sa všetky nastavenia na 100% obnovia a prijímač sa vráti na STV1 (alebo asi M1 :))) ) na predvoľbe 1. Toto tiež moc prijímačov nevie.
4/ a prijímač má pokiaľ viem možnosť zvoliť aj jazyk z dolnej zeme, tak čo si viac priať?
tip je teda HD8SX alebo TechniStar.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2 vystizne

zdravim Ta a dakujem! No "tetula" TechniSat videla aj 2 druhy a to programove/nahravanie sa jej nelubilo.
Jedna vec je 2tuner vs 1tuner, to neriesme, vieme o co ide..
Dalej tazko porovnavat s uzavretymi prijimacmi UPC ci Magio ked oni maju svoj EPG kanal - proprietarnymi info EPG mimo toho co je v samotnych kanaloch, ale pre tieto tetule su praveze tieto primitivne riesenia/prijimace od UPC/Magio ale s celkom komfornym ovladanim co sa tyka vyberania/nahravania.
Co sa tyka riesenia: presne si vystihol ze sa riesi M1 :))) a dalsie veci co z Upc sa stracaju (idu prec z Thor-a), plus nejake Mezzo z Hello. :laughing: To je operna stanica, tak rozmyslam ze jej tam podhodim Brava/Unitel zo Skylinku;
problem je v tom ze by chcela dalsie co su v SL neni.
A na zaver predbezne idem 2. dec. tyzden do Reichu po TechniStar IR, teraz bol v Omku Brno vypredaj 8SX len som o tom nevedel...
Dik ale, aspon si ma podporil v tom co som doteaz zistil...
K

krikri

@Dagy2 TS EPG

Inac neviem ako Ty pouzivas EPG na TS ale podla mna je to rovnako chore ako tie 3 zoznamy.
Ja mam na TS 4 diseq poz: p1) 19.2 p2) 13.0 p3) 23.5 p4) 9.0
V zozname z1 je p1, z2 je p2 a p4 (Hello ma niektore stanice z 13.0), z3 je p3 (a p5 :-) co je prehodeny kabel z 4W-Amos lebo teraz ako chory prehadzujem niekedy kabel k Amosu a este do p1 som teraz priladil p6 .8W-Thor to len pre plny prehlad alebo pobavenie :)) )
Takze pre EPG si vyberies v Program Guide - Select TV programmes - tym (o) okom vyberiem stanice kt chces "sledovat". No som na zozname z3 kukam Skylink, prepnem na z2, EPG pre niektore stanice stanice na z2 chybaju, EPG ako take pre stanice existuju, ked vyberiem tu ktoru stanicu - detailny Programme, sa EPG zobrazi a uz tam je, ale preco tam nie je hned, ked je (o) sledovane?! A toto sa deje aj viac krat za den. Ked ma TS "cache" preco to tam neni nacitane??
Tu moze zohrat ulohy ze ja prijimac vypinam do nie StandBy - myslim nevypinam vzadu vypinacom ale dialkovym do menej standby modu. Druha vec moze byt ze ked mas v 3zoznamoch vsade (o) sledovane stanice tak jeden zoznam vybija druhy.
Inac ked ja na TS nieco nemam rad tak tie zoznamy.. :lookaround:
Co sa tyka EPG by to chcelo taky prehlad viac stanic s casovou osou...
Dagy a raz mi este napises (ci je na TVf kuknem) ci si schopny prijimat na TS viac ako 4 pozicie diseqom... :)
Dik!
K

krikri

krikri

1/ EPG sa nahráva v nastavený čas pre všetky programy ktoré to majú navolené. Ak máš jeden program napr. v troch zoznamoch tak bude automaticky vo všetkých zobrazené jeho EPG.
Ja používam len dva zoznamy
- všetko čo aspoň občas sledujem, t.j. nejakých 120 programov
- hudobné programy - tých je asi 40
toť vsjo.

EPG funguje absolutne super. Je tam pri zapnutí prijímača, čo sa o ostatných SAt prijímačoch nedá povedať.
UPC niekedy vysielalo len 2 programy dopredu a zvyšok v EPG nanále. Pre EPG kanál musíš mať prístroj - tak ako to má TS pre svoj EPG+

2/ naladenie viac ako 4 družice sa robí cez EMP-centauri prepínač a nastavenie "motora". Potom prepínač "cvaká" hore-dole podľa pozície "motora".

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra