Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Berlin Live 3.12. ZDF Kultur

Chci se zeptat, jestli někdo nebude nahrávat na stanici ZDF Kultur 3.12. od 21:00 pořad Berlin Live. Jedná se o koncert Einstürzende Neubauten a dalších dvou kapel, který se konal v Berlínském klubu Trafo.
Na koncertu jsem byl osobně a byl naprosto úžasný. Rád bych z toho zážitku měl vzpomínku na tuto úžasnou akci.

Melichar
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Berlin Live 3.12. ZDF Kultur

to si to nemuzes nahrat sam ? do ty doby to stihnes nainstalovat, nastavit i nahrat :) takto otestovane to muzes jako vanocni darek poslat dal :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

To bohužel nemůžu, protože na to nemám techniku. Kdybych to zvládl sám, tak tu neotravuju :))

Melichar

tak si kup k vanocum darek uz tedka :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Takový rady jsem potřeboval :dead: Já počkám, až co se vejde Ježíškovi do batohu :)))

Melichar

@melichar

ked velmi chces dam ti to nahrat aj ked nebudem asi doma ale co potom s tym, nahrat to kde/napalit na DVD?/ ako ti to dorucit?! ...
Ty budes asi (z Blavy) dalekych Ciech ked si bol osobne v Dojcland na koncerte... ;-)
Ak len nenajdes nikoho blizsie, mi pripomen aby som to nastavil...
K

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

Je, tak to by bylo super.
Tak by to šlo dát na nějaké uložiště, nebo poslat DVD pošťákem. Určitě bych se nejak revanšoval :)

Melichar

@melichar

dobre no ja uz nastavim timer v kazdom pripade, ked ti to nakoniec nebude treba to vymazem, inac daj email, pak ti napisu ako ti to nahrat a poslu az mi odpises adresu atp. Daj email pls.

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

richard.melichar@seznam.cz
Díky R^

Melichar

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra