![]() |
|
Berlin Live 3.12. ZDF KulturChci se zeptat, jestli někdo nebude nahrávat na stanici ZDF Kultur 3.12. od 21:00 pořad Berlin Live. Jedná se o koncert Einstürzende Neubauten a dalších dvou kapel, který se konal v Berlínském klubu Trafo.Na koncertu jsem byl osobně a byl naprosto úžasný. Rád bych z toho zážitku měl vzpomínku na tuto úžasnou akci. |
Melichar
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Berlin Live 3.12. ZDF Kulturto si to nemuzes nahrat sam ? do ty doby to stihnes nainstalovat, nastavit i nahrat :) takto otestovane to muzes jako vanocni darek poslat dal :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Berlin Live 3.12. ZDF KulturTo bohužel nemůžu, protože na to nemám techniku. Kdybych to zvládl sám, tak tu neotravuju :)) |
Melichar
![]() |
|
RE: Berlin Live 3.12. ZDF Kulturtak si kup k vanocum darek uz tedka :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Berlin Live 3.12. ZDF KulturTakový rady jsem potřeboval :dead: Já počkám, až co se vejde Ježíškovi do batohu :))) |
Melichar
![]() |
|
@melicharked velmi chces dam ti to nahrat aj ked nebudem asi doma ale co potom s tym, nahrat to kde/napalit na DVD?/ ako ti to dorucit?! ...Ty budes asi (z Blavy) dalekych Ciech ked si bol osobne v Dojcland na koncerte... ;-) Ak len nenajdes nikoho blizsie, mi pripomen aby som to nastavil... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriJe, tak to by bylo super.Tak by to šlo dát na nějaké uložiště, nebo poslat DVD pošťákem. Určitě bych se nejak revanšoval :) |
Melichar
![]() |
|
@melichardobre no ja uz nastavim timer v kazdom pripade, ked ti to nakoniec nebude treba to vymazem, inac daj email, pak ti napisu ako ti to nahrat a poslu az mi odpises adresu atp. Daj email pls. |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikririchard.melichar@seznam.czDíky R^ |
Melichar
![]() |
|
![]() |