Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ako je to s ICE kartami?

Zdravim. Ked dam ICE kartu do modulu Skylink Neotion vsetky programy idu. Ked ale pouzijem nejaky CW modul napr. Mascom alebo Eurocam, tak ide vsetko okrem Discovery HD Showcase. Viem, ze novo pridavane programy nejdu na starych CW kartach. Ale preco to nejde na ICE? Vsimol si to este niekto alebo bude chyba u mna? Vdaka za odpoved. Pekny den

Tomic
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako je to s ICE kartami?

malo by ti to ist. Ja mam klasicky Technisat CRW modul a tam to funguje OK s ICE kartou.

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

za tu sat.dobu jsem pochopil že není modul jako modul a jak píše Marian21 tak tam to fachčí

Ufones
Registrace: 5/2010

teď jsem schválně zkoušel ICE výměna v červeném Eurocamu R2.3 a vše chodí vč. Discovery HD na 11856 V

lance
Registrace: 10/2008

mám eurocam modul +ice kartu a ide vnom všetko už aj MTVHD opravené ;) R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Tomic, nie z kazdym modulom to ide korektne...vzdy je nejaka vhodna a nevhodna kombinacia modulu+prijimac, skus reautorizaciu karty, mozno to nabehne ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

Ako je to s ICE kartami

Nechápu tu (nevhodné slovo)ní logiku Skylinku, že dělají ICE karty, pokud bych já měl zájem tak bych si pořídil už čitě IRDETO Skylink s modulem, , protože tam je záruka do budoucnosti, že nové programy pojedou jen na kartu Irdeto. Na ICE nové programy nepojedou!!!
Bohužel mě Skylink nezajímá tak stím mohou jít tak do (nevhodné slovo)e!!! :))

viking
Registrace: 9/2005

viking

Blábolíš blbosti ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

vikinng

Spletas.... na ICE karte pojdu vsetky programy aj nadalej aj po roku 2012, prestuduj si slova J.Glisnika a potom pis :)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Riaditel Skylinku - Jaromír Glisník: Nemám obavu, že by přijímače s CW nefungovaly po roce 2012. Budou sice zastaralé, ale ve spojení s kartou, která po roce 2012 bude mít řádnou technickou podporu, mohou fungovat ještě mnoho let. Takovou kartou je karta I*deto ICE (I*deto CryptoWorks Enveloped), tedy karta I*deto s emulovaným systémem CW. Problém totiž není v přijímačích, ale v systému CW samotném. Hlavní stanice CW, které zajišťují komunikaci s kartami CW, jednoduše po 31. 12. 2012 ztratí podporu Irdeta. Dovedete si představit, že byste byl v roli satelitního operátora, který provozuje systém bez technické podpory? Vystavil byste své zákazníky a programové partnery (ČT, STV atd.) riziku, že se při poruše na serverech CW například přestanou vysílat aktivační instrukce na karty? V takovéto situaci by byl operátor bez podpory dodavatele systému naprosto bezmocný. Jediným řešením by v takovémto případě byla okamžitá náhrada karet CW kartami ICE. S ICE kartami totiž, na rozdíl od karet CW, komunikuje hlavní stanice I*deto, která bude mít podporu Irdeta zajištěnu i v budoucnu. Jenže „okamžitě“ vyrobit a distribuovat třeba milión ICE karet není možné. Proto ty starosti a investice v předstihu.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

RE: Ako je to s ICE kartami

No to je jedno, pro mě je Skylink nezajímavý - zajímavý bude až přidá Eurosport 2 HD Bundesliga.
Jinak máte pravdu s tím ICE. To jsem spletl, ale to nemění na situaci, že momentálně je pro mě Skylink ukradený.
Přeji těm co Skylink preferují pěkné podívání.

viking
Registrace: 9/2005

viking

Skylink si z tebe nesedne na pr-del. :lookaround: Co je tedy pro tebe momentálně zajímavé? :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Tomic

Mám kartu ICE v modulu Mascom s FW 1.20, tedy v módu CRW a Discovery HD Showcase normálně chodí. Stejně tak jako v dalším modulu Mascom, kde mám FW 1.23 a kartu ICE v módu Irdeto. Satelitní přístroj TechniSat HD8-SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra