![]() |
|
Nový receiver- nastaveníZdravím omlouvám se za svůj dotaz, ale jsem naprostý laik.Mám starý KAON 230 CX a používám motor SG 2100. Nyní si budu kupovat nový recever a zajímá mne, co vše budu muset v receiveru nastavovat, tak aby mi šel motor.Nebo budu muset nastavit i motor na střeše? Díky za odpověď |
kuba ji
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastavenínajlepšie,ked ho pripadne pred výmenou rec. odstavíš na svojom "O" bode,a na novom rec. budeš musieť nastaviť súradnice,už maš predstavu,čo chceš kúpiť,lepšie je hovoriť konkrétne...no najlepšie až potom,ked ho máš... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníAk Ti na starom vsetko slapalo, tak na streche nic nerob!Mozes to len pokazit. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníUvažuju jen o Mascomu MC 2000 CR HDCI-USB.Mam Skylink. Receiver s Linuxem nebo tak nějak nepotřebuju, respektive neumím :) |
kuba ji
![]() |
|
kuba jiLepšie si vybrať nemohol.....ako podložka pod kvetinač super... :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
par32Jak říkám nejsem odborník. Nechám si poradit :) |
kuba ji
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníOptibox AnacondaSatelitný prijímač Amiko SHD-8900 Alien DREAMSKY NXP256HD alebo ab cryptobox 450 :))) R^ |
par32
![]() |
|
par32díky za info. Co dokáží takové přístroje co mají Linux? |
kuba ji
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníVážně ty lidi nečtou nevzdělávaji se a někteří se chovají jako nechci se vyjadřovat dále. Nejlépe když si koupí přijímač doporučený Skylinkem :laughing: Je jich dost.Ale ted vážně nekupujte to!!!To co chcete koupit jsou vyhozené peníze . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníVážně kup si VU plus a časem budeš rád .Linux umí hodně. Stále je třeba se učit. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
koaxNo jo šrot, právě proto se ptám co koupit. Vím, že tady jsou odborníci. Já čtu, vím že na linuxu může jít Youtube atd. na druhou stranu pokud chci něco koupit , tak si nechám poradit od Vás odborníků.Proto je tady fórum ;) |
kuba ji
![]() |
|
kuba jitak si sa dozvedel, že linux umí mnoho. Fajn. Ale nikto ti neodpovedal, čo konkrétne používa denno-denne na linuxových prístrojoch čo sa nedá na "obyčajnom" prístroji.Jedna vec je určite možná len s linuxom - priame nahrávanie z prijímača na NAS server. Na druhej strane väčšina linuxových prijímačov nevie spustiť nahrávku zo stand-by. youtube dnes dokáže aj televízor aj mnoho obyčajných prijímačov.... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníChlapci ja s vami suhlasim -linux dokaže najviac ,ale ozaj by ste to odporučili každemu?? Ja si myslim že pre tohto človeka by bol idealny dreamsky 256, dokaže toho dosť a on sa pri nom môže vela naučiť....a podla mna je tam super pomer cena/schopnosti...krasny večer všetkym :))) |
par32
![]() |
|
díkyvšem pánové. R^ |
kuba ji
![]() |
|
co se tadyzase řeší,linux?,co jako?,pokud chceš jen přepínat a koukat, nic se pro tebe nemění,mám jich spoustu i u důchodců a nic se neděje,vše chodí bez problémů,ani nevědí co je linux a ani je to nezajímá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetra čo tymto dôchodcovia ziskali...č dokažu z linuxu využiť??? |
par32
![]() |
|
RE: Nový receiver- nastaveníPánové,není to jedno,hlavně když jim to funguje a pokud né,většinou mají někoho,kdo jim to dá dohromady.Hlavní je bezporuchovost!! :) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
dreambox irdetouz jde na dreamboxu cslink irdeto?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
![]() |