Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Porovnání HD a SD

Včera jsem se koukal na fotbal Athletic Bilbao - Slovan Bratislava. Nejdříve jsem se díval na španělský program Canal+ 1HD, kde byl obraz jako víno. Pak jsem přepnul na slovenskou STV2, kde jsem poznal modrý a růžový (nebo co to měli za barvu) hráče. No prostě děs co nám dávají za SD kvalitu.
Při porovnání SD a HD u Sky DE je taky rozdíl, ale na SD se dá dívat. U skandinávců ani nemluvně. Je mi jasný, že tyto státy jsou s ekonomikou někde jinde, ale my taky neplatíme málo za služby SkyLinku.

Tak jsem si tu poplakal, stejně se nic nezmění.

čus a pěkný víkend třeba u pivka, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porovnání HD a SD

prasne tak. aby malo skylink obraz ako napr. skyDE musel by si asiahnut hlbsie do kešene..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

vycházím z toho, že ten Canal+ HD máš na share. jednak proto, že se to blbě shání a jednak bys potom nepřepínal na STV :laughing: tenhle přístup k satelitnímu příjmu je značně zvláštní. ve skutečnosti to nemůžeš porovnávat. ten Canal+ není zadarmo a statisíce lidí za to platí nemalý částky

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Vorti

To máš pravdu, člověk si rychle zvykne na HD obraz, ale co jsem viděl včera od slováků, to fakt nebylo dobrý, natož pěkný.

Vždy může být hůř....

Jimmy

každá sranda něco stojí. u nás nenajdeš milión lidí ochotných za sportovní programy platit. tak to prostě je. nevím co řešíte

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Řeším to, že u sportovních kanálů, kde za vysílací práva STV platí nemalé částky, by mohli trochu přidat na kvalitě.

Vždy může být hůř....

Jimmy

ať si dělá STV co chce. to vybavení taky něco stojí. buď na to má nebo prostě nemá

vortimond

debata o nicem ;P

image
Registrace: 10/2008

předplať si něco a nebudeš řešit po*ranou STV. ale tím že to máš zadarmo, tak přepínáš ze zahraničních HD programů na STV :laughing:

vortimond

Jimmy

A kolik platíš Skylinku za to, že můžeš přijímat STV2? Ptám se proto, že píšeš v původním příspěvku " ...ale my taky neplatíme málo za služby SkyLinku.", tedy v příspěvku, kde kritizuješ kvalitu STV2.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Nevím kolik to je přesně za MultiHD, ale asi do 500Kč měsíčně.
Vím na co asi narážíš, že STV je pro nás grátis.

Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy

se nudíš nebo co? když tu STV sleduješ, tak asi je pro tebe nějakým způsobem zajímavá. víc než nějaký placený HD ze španělska. kdyby jí odpojili tak budeš nadskakovat jak kašpárek na péro. proč potom nějaký stížnosti? nic není dokonalý

vortimond

Jimmy: Co má MultiHD společnýho s STV? :bigeyes:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Jimmy, neviem aky mas sat. prijimac a tv, ale mozno bude trosku problem aj tam ;)
chvilu som pozeral ten fotbal na stv2, ale az taky skaredy nebol...ale ked prepnes z kvalitneho hd(ako napr.novasport hd) na take rai sport -tak to uz je rozdiel :))) :))) :)))

HornetF18
Registrace: 10/2011

pitomec

joscer se ptal, kolik platím SkyLinku tak jsem mu odpověděl

Vždy může být hůř....

Jimmy

Vorti

dneska se opravdu nudím, ale jinak jsem v klidu. STV by mě vůbec nechyběla, a už vůbec bych kvůli tomu nevyskakoval.

Vždy může být hůř....

Jimmy

HornetF18

Mám Dreamsky 256Hd a Panasonic. Na stejný TV a přijímači porovnávám ostatní kanály.

Taky tu byla veliká kritika na DIGI TV, jaká je to mazanice, ale obraz některých kanálů od SkyLink se jim blíží.

Nevěděl jsem, že se diskuze nakonec obrátí proti mě, ale někdy se to už tak stane.Taky nechápu lidi, co platí dálniční známku a stěžují si, že je neustále ucpaná a se sníženou rychlostí.

mějte se a pěkný víkend všem

Vždy může být hůř....

Jimmy

Hokej na ČT 4 vs Servus HD

Zbytočná debata, STV či ČT 4 SD taktiež o ničom..pozrite si hokej na ČT4 a v nedeľu podvečer hokej na Servus HD - oborvský to rozdiel. SD je dnes prežitok a už by to malo dožívať - končiť ...a HD by mal byť štandart, i keď neni HD ako HD.

igor61
Registrace: 1/2010

Jimmy: Číst ještě umím, ale moje otázka zněla co má MultiHD společnýho s STV, resp. proč zmiňuješ že Skylinku neplatíš málo za služby (tj. MultiHD), když za STV neplatíš vůbec nic? :lookaround:

Pitomec

Nevím jak vy,

ale ty ceny nejsou zas až tak mimo skylink,viz.nnk,tnk hd,cyfra,nemám sice přehled o západu přesně-ceny do 20 eček,to není šílenství-kdo chce ten má,ale naši oba operátoři by se taky mohli vzpamatovat-aspoň v sd,vydřiduši !!! ;P

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Já STV chválím

Přijímací soustavu tvoří pro 23E 105cm a Technisat ISIO S1. Obraz ze Slovaneska mám výborný, díky přepočtu SD na zvolené HD. Pokud se dívám ze vzdálenosti 5m od 127 plasmy, musím přemýšlet, jaké rozlišení sleduji. Jsem názoru, že pro SD obraz je podstatné, na jakém přijímači se sleduje. Levnější přijímače =lehce rozmazané SD. Saxon říká Technisatu technisráč, je k tomu řada oprávněných důvodů, nicméně lepší obraz než z Technisatu jsem neviděl.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

samorost

Už to říkat nebudu. To bylo v odbobí, kdy jsem dával lidem DIGIT S2 a najednou se začali srát na lousknutí prstem. Důvod: Made in Poland.
Navíc chodili z OMKA bez potřebné náplně a nešli v nich karty Skylink. To bylo hodně nepříjemné.
Pak zase přestal fungovat firemní setting editor s novými modely. To jsou oprávněné důvody, proč jsem je přestal brát. A jistě nejsem sám.

Naopak Digipal S2 je nyní jediný STB pro terestrial, který bych koupil a montoval lidem.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

samorost - uplny suhlas ;)
tiez mam Isio a obraz je super, v spolupraci zo Sharp tv ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

samorost: TechniSat je špička, resp. u SD modelů se jim nevyrovná skoro nic. Bez ohledu na to co si nějaký pracovník Českého rozhlasu myslí. Já těch PL TechniSatů prodal hezkou řádku, CW karty v nich chodí jak mají a reklamace nulová.

Pitomec

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra