![]() |
|
Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorČaumáte někdo zkušenost s USB DVB-T tuner Sencor SDB 501T.Nedávno jsem jej koupil přes Alza.cz kde jsem ho i reklamoval,protože mi přestal jet.Po vyřízené reklamaci(přehrán nový soft).Problém přetrvává.Wokna7 tuner detekují,nainstalují ovladače ale aplikace od Sencoru,Blaze Tv 6.0 mi při pokusu naladění stanic píše Nespecifikovaná chyba a WMC mi říká že není připojen tuner.Pro možnou kolizi jsem odinstaloval veškeré video kodeky ale problém stejný.Signál DVB-T v pořádku,testováno na Tv.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorSencor je odjakživa šmejd . To je to nejhorší co se dá koupit |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorSencor je fakt smejd, od nich maximalne hriankovac. Skus si ale zistit, od akeho vyrobcu je v tom tunere chip a stiahni si ovladac a softver priamo od neho.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencortenkrát v elektru byla sencor nasprosto nejvíc reklamovaná značka, větší šmejd neprodávali tenkrát ani trhovci,každý druhý dvd či varná konvice se do půl roku reklamovali,jak je vidět,dost se polepšili,gratulace :laughing: V tuzexu by asi plakali kdyby věděli jak to FAST dokurvil takovou dříve kvalitní značku! ;) ;P ;P ;P |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorZkoušel jsi to na jiných "woknách"...,aby jsi 100% vyloučil svůj comp? R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
zoriZa komancov to fakt bola znacka. Teraz smejd nad smejd. Od nich uz nechcem nic. Manzelka kupila uz asi tretiu rychlovarnu konvicu Sencor-kazda po pol roku prestala vypinat-uz budem nechavat blocky aj od lacneho tovaru a vsetko budem reklamovat. Ale sencor nie-od nich uz nic nekupim.A k dotazu-ked nemas iny comp,tak dajme tomu nainstaluj ubuntu,aby si potvrdil,alebo vyvratil zavadu dvbt tunera. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorJsou to šroty. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorVrátit peníze nebo jinou značku. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@KasrTan na notasu s Ubuntu 11.10 jsem to zkouše a nic.Tak asi šel do kytek :(((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
@koaxNj vrátil love.Když jsem mluvil s technikem který ho měl při reklamační opravě na starosti tak se mi dušoval že u něho tuner fungoval.Což ale neznamená že musí fungovat i mě,protože takových příadů,což jsem se na netu dočet je více,kdy opraváři tvrdili že jim tuner jel a lidem potom doma nic :))) Nj ásis opravdu šroták.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencoru alzy se ti nekdo dusoval? vsak tam jsou prece jenom podavaci a balici. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45přímo v Alze ne.Volal jsem do servisu kde ten tuner opravovali a jejich technik mi řek že u něho Sencor fungoval.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
Saták1Mám ho od dubna a chodí bez jakýchkoliv problémů na pc.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@petr33Je zajímavé že ve Správci zařízení mi to píše že Zařízení pracuje správně ale třeba WMC mi píše že Tuner není dostupný.Může ho něco blokovat?Ale co.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorPravdepodobne ovladac neni pro win7. Zkousil bych to co radi LucaBrazza ovladac pro cip od vyrobce. Zkousel si to v jinem programu nez WMC ? Treba VLC ? Jeste bych se zeptal technika co to opravoval v cem mu to chodilo, aky os, jake vidle a v jakem programu ;) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@aslivinsPrávě že na sedmách mi to dříve jelo bez problému a najednou nic.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner SencorAhoj, chodí mi bez problémů na 10. let starém PC s Win XP a software ProgDVB 6.40. a netbooku EeePC Asus s Win 7, zde ho spouštím na WMC.Na přiloženém software Blaze (stáhnul jsem taky poslední verzi z internetu) jsem ho nespustil ani na jednom z nich. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencora jeste k te alze, alza je super kseft na nakup hracek pro deti na tom se neda skoro nic zmastit |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencorja mam kartu od avermedia a ve wmc se me to podarilo rozchodit jen jednou po restartu uz si to ani netuklo /asi nejakej win ovladac se doinstaloval?/ ale v progdvb/i jiny programy/ to slape jak vino -- v linuxu musis vetsinou doinstalovat ovladace rucne jestli vubec jsou? na abclinuxu je sekce hardware tam se mrkni -vetsinou je tam i navod jak to sesmolit |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
@bedaTak jsem zkusil Sencor právě v progDVB a taky nic.Je divné že modrá diodka která ma signalizovat přítomnost signálu se nerozsvítí ani při připojení přímo ke kabelu od antény (jinak používám prodlužku kabelu). :(O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
SatakTrocha odbocim-preco mimo misku? Tato tema vôbec nie je OT a na toto forum patri. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencormas linux nebo windows? jestli win tak /klavesa win+pauza/ a podivej se do spravce zarizeni jestli ji system vubec vidi --v linu do konzole "hw" alspon myslim ale ubuntu tam bude mit nejakyho spravce |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencorjj pro blbuntaky -- "sudo hw" |
*beda*
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencortady ji rozbehali ny ub http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=49870.0 |
*beda*
![]() |
|
@bedaMám Wind7.Správce zařízení mi píše že pracuje správně ale třeba WMC tvrdí že žádný tuner není dostupný.Soft Blaze 6.0 doávaný s tunerem mi při připojení přístroje do USB vypíše Nespecifikovaná chyba.Sencor byl již reklamován.Byl do něj v servisu nahrán nový sof ale problém přetrvává.Zkusil jsem z komplu odinstalovat veškeré video kodeky a přehrávače kvůli možné kolizi programů a stejně nic.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo misku_USB DVB-T tuner Sencorzkuz vypnout automaticky stahovani ovladacu a v "zarizeni a tiskarny" odinstalovat ten ovladac/je mozny, ze si vidle nainstalovaly nejake svuj balast a naistaluj od vyrobce |
*beda*
![]() |
|
![]() |