![]() |
|
zápisy na karte freesat from skynějak se mi nedaří načíst nové zápisy na kartu (bílá), "chodí" to v součaané době někomu ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skychodí ok. musíš to nechat zapnutý na nějaký stanici (např. VIVA) nepřetržitě asi... u mě to trvalo 20 hodinVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skydekuji za odpoved, necham ji tam (original SKY STB) tedy jeste nějakou dobu, i kdyz na te VIVE se o to marne pokousim jiz tretim dnem |
kaos
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skytak to je divný. tak dlouho by to zase trvat nemělo. taky zkus třeba jinou stanici.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyTak třeba Sky 1, Pick TV... Chodí to na více transpondérech, na těchhle to mám vyzkoušený. A samozřejmě i když to tu Sky 1 nedekóduje (pokud máš Freesat from Sky), tak zápisy to načíst dokáže.A jo, trvá to někdy 5 hodin, někdy 20, někdy 50. Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RefreshS original boxom najlepsie na PICK TV. S inymi (linux ale napr. aj opticum VIVA UK)V original boxe by si mal mat hlasku Wrong card for THIS STB. Niekedy to trva aj 3-4 dni kym prejdu vsetky zapisy(kym pride na rad Tvoa) staci nechat zapnute na noc medzi 22:00 a 11:00 Ak mas amstrad s veeelmi starym firmwarom upgradni OTA. (vzduchom) Vyber kartu vytiahni box zo zasuvky, drz backup na prednom panel a zapni do siete. Zacne sa upgrade, NESMIE sa prerusit. Neupgraduju firm casto, ale ak e to stary box, pomoze to (odskusane) |
ingen8815
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyto ingen8815: dik, upgrade jsem dle rady provedl, PICK TV nastaveno, tak uvidime.... |
kaos
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyobavam sa, ze uz aj tak je to zbytocne. Vyuzitie karty FSFS prakticky minimalne po presune "5" kanalov na Astru 1N. Aspon v Sk je to problem zachytit. A budu nasledovat dalsie. :crying:Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyNeviem pochopit co tu tolko drbete do tich kariet. Na zapisi si treba pockat..stale dorazia ak nie je karta inak "odpisana".Co sa tyka ponuky ta je stale za tu cenu zaujimava. Co sa tyka Channel 5 tak je stale dostupny v Europskom zvazku a zatial v HD, tak zatial nie je co riesit... https://www.parabola.cz/forum/topic-67096/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
to kaosPodarilo sa? :) |
ingen8815
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyinak k tomu FSFS. Kedze to predavaju aj ako sluzbu, hodilo by sa aby im tam i nieco bezalo. To ze im freesat vyfukol 5USA a spol bol dobry napad.Osobne predpokladam ze ako nahradu uvolnia niektoru komercnu stanicu. Hoci bezny anglican ani nerozozna co mu ide na kartu a co free |
ingen8815
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyto ingen8815: bohuzel zatim jsem to neprobudil, a to mam karty 2, jednu co jsem objednal pres net a jednu co byla v STB boxu, jenz jsem koupil pres ebay z UK (14- dni mi tam sla plna nabidka, takovy sky sport v HD to byla panecku parada!)Mozna bude problem i s STB, nebot kdyz to necham pres noc, rano je ve stavu StBy (pres den se mi to nestane), i kdyz demo na predvolbe 899 a volne programy jdou v pohode |
kaos
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyadd. obe karty byly aktivni (i ta v STB po zkonceni predplatneho), jen jsem je delsi dobu nevyuzival a ted co zacal Carling a FA Cap uz se "nechytam" |
kaos
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skypardon, samozrejme "FA Cup" |
kaos
![]() |
|
to kaosvypni si prepinanie do stanby rezimu v boxe. Pripadne mi napis na ingen_8815@windowslive.com. Nejako poriesime. :)Tiez som s tym mal problem. Inak vdaka uzivatelovi SATO za odbornu pomoc a rady. .-) |
ingen8815
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skytak slava, dnes dopoledne se probudila (rano byla jeste hlucha), dekuji timto za rady, obzvlaste ingen8815 za nabidku reseni ! |
kaos
![]() |
|
to kaosnieje zac, v akom stroji to normalne pouzivas?Inak to fakt niekedy trva dost dlho, no mozno mala zimny spanok :))))) |
ingen8815
![]() |
|
RE: zápisy na karte freesat from skyto ingen8815: jedu na stary Dreambox 7020 a event. na orig STB HD Amstrad. Drive jsem pouzival Kathreina 910 (to na nekodovane ITV1 HD), no ted abych se pomalu poohledal po nejake vetsi parabole, zatim sonduji jaky vhodny prumer na A 1N (jizni morava, UH) pro stabilni prijem |
kaos
![]() |
|
to kaosPodla mna by na morave mohla stacit 105-120. To tu na vychode (Spisska Nova Ves) mi nepomoze ani 2metrove monstrum.. :) |
ingen8815
![]() |
|
![]() |