Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Digi Turk HD

zdravim,dá se rozběhnout na jeden publikovaný řádek (v softcamu jsem našel M1,M2a 06) i na přístrojích s full podporou irdeta 2? Vím že na kartách OK, ale mělo by to fungovat i na dreamboxech...,ma někdo zkušenost že by to běhalo i krom dm na jiných HD přístrojích jako opticum,edision,ab,golden apod? Děnkuji :zombie:

zori
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi Turk HD

nemusis sa trapit - FAKE kluce

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

áha, tak to jsem smutný, díky, ale neztrácím víru v jasnozřivost hackerů :ogre:

zori

Mě to jde na přístroji Ariva 200HD.Ale od sat "kamarádů" z ukrajiny. Myslím, že tímto zbůsobem to půjde na většině HD příjmačů :laughing: :lookaround: PS"pro zkušební a "vědecké" účely - pochopitelně... ;) .PS"2 - Ty Tvé kody jsou "DOWN"...

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

marco37

prosim posli mi na teba kontakt chcel by som poradit ohladom http://satsat.info/ ....vdaka

Mates4444
Registrace: 7/2007

tak děkuji, jsem tedy ještě více zmaten, super, máte někdo tedy prosím aktualní klíče na výše zmiňované? Bych to rád odzkoušel na HD opticum 403p, mělo by tam být full podpora irdeta...

zori

nebo stačí odkaz,sice to hledám,ale bude to zas na tejden a to jen pokud jsou public...

zori

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra