Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink výmena

včera som som dal irdeto skylink kartu do hd globo s1 so softvérovom na vantage potom som dal kartu do showboxu s 300 a teraz mi karta vôbec nejde čakal som že sa načíta vôbec nič žiadam tu normalných ludí o pomoc :O

koso77
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink výmena

Neviem kto je uteba normalny,ale vcera ti to islo a dnes nie alebo ani vcera nic neslo?Okrem toho je karta vymena ICE nie ciste irdeto,alebo u teba?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

ved je to ice ked som ju dával zo showboxu do globa tak išla chcel som len pozrieť stanice čo sú v mpeg 4 tak som na globe preskenoval všetky kanále a potom mi to neišlo tak som vybral kartu dal znovu do showboxu a ani tam mi karta neišla

koso77
Registrace: 8/2007

Pockaj na zapis ked si neodfajcil kartu rozbehne sa to.Inak skylink ma pomocku na webe mozes si pomoct aj sam.......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

volala mi synovcova manželka, že jej tiež po prvom dni nešla, prijímač GoSat HD. Vypínačom v zadu vypla a zapla a karta nabehla.

jklajban
Registrace: 2/2006

Píšeš irdeto skylink kartu
Tak zaregistrovaný si
tak sprav refreš na skylink sám

Vladi
Registrace: 8/2006

a koľko dní ti išla t. ešte bez registrácie?

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra