![]() |
|
Karta NextZdravím,potřebuji radu mám kartu Next 10.12.2011 vyprší platnost(předplatné na jeden rok) nyní chci pokračovat,ale platit za ni jen měsíčně tj. 80 Kč jak mám postupovat.Jak ji zaplatit,když platím balíček převodem z účtu.To tam mám ty peníze jen tak poslat a oni si je k tomu přiřadí nebo mám navýšit půatbu z účtu? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Karta Nextwww.skylink.cz |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Karta Nextaha rada nad zlato ale tam se nic nedozvím protože nevím jestli těch 80 Kč mám poslat s předplatným nebo zvlášť |
bojda
![]() |
|
RE: Karta Nextpri danej platbe uved cislo karty ako variabilny symbol (10 poslednych cislic)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
bojdaKdyby sis přečetl papír, který ti přišel s kartou NEXT, tak se tady na toto neptáš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerty seš (nevhodné slovo) |
bojda
![]() |
|
bojdaJo, jo. Pro pravdu se lidé rozčilují.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerproč se namáhat něco číst-vždyť je tady internet a zdejší diskuse ;) je to přeci jednodušší.A eště dostaneš vynadáno místo toho aby se nad tím zamyslel.I když je možné že někteří lide jsou méně chápaví tak proto někdy takové dotazy.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Karta NextStačí se podívat do ceníku.spec. symbol 222. ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |