![]() |
|
Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRVíte někdo o lacinější náhradě za docela drahý Technisat ISIO S (1)za 8600 Kč?Nepotřebuji 2 tunery a připojení k internetu. Jde mi o alfanumerický displej (příjem rozhlas.stan. abych viděl název programu ane jen blbou číslici), nekodované nahrávání na USB. Příjem v HD. Perfektní čeština. |
Renee4
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRKaon 4001?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRMáte někdo s ním zkušenosti? |
Renee4
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRno za ty prachy to jde ze bych ho vyměnil za arivu 100 no nevím ale když my to veme 500gb usb flash disc nebo jak jse to jmenuje no problem R^ kaon má svá + |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRNo možno niektorí si pomyslíte že mi j...e ale jamám za 200 ečok už nejaký týždeň Opensat 9900 HD PVR, displej má čo chceš, vypisuje názvy programov a to celé alebo aj po úprave, obraz celkomslušný, EMU funguje, podpora celkom dobrá, spolupráca skylink, cs link o.k., nahrávanie na USB no problém, bere mi aj 500Gb, ako aj 750 Gb externý disk, prehrávanie DIVX a AVI formátov v pohode.Ono to chce natrafiťna príjmač akéjkolvek značky len neporuchový. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRNa Kaonu 4001 se dá pořídit přenositelná nahrávka??? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRS Kaonama HD jsem skončil. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRA čo Edision Argus Mini?...má display,nekódové prenositeľné nahrávanie,dá sa upraviť v pc,berie externý hdd WD 320GB (väčší nemám :) ),podpora ok.....u mňa spokojnosť R^ |
Pedro167
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRTechnisat HD8-SX a nevíc " sexi" display má SD Technisat STR1. Dále Vantage. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRdvb.cz, a vidíš, to jsem přehmátl ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRSexy display má jen vitamínek.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomikano vitaminek je tak sexy, ze mi z nej nekdy i mr.a.... STR1 ma pekny dislplej, podobne jako napr VT1. Pekny ma VU+.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:Nový HDKaona 4001 vlastním, neboť po dobrých zkušenostech s Kaony 570CX,230 a S 660 HD jsem ho koupil právě kvůli nahrávání na externí HDD. Vůbec tento přístroj nedoporučuji, nahrávání náhodné, jednou bez problému, jindy ani ťuk a soubory z HDD nutno přejmenovat po nahrání do PC a samé komplikace. S Kaony jsem tím pádem také skončil, špatný software... |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Nový HD s alfanumerickým displejem a PVRVU+ UNO. Nahradil jsem s ním Dreamsky NXP256HD a jsem zatím maximálně spokojený.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Medialink Black Panthersplní tvé sny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Opensat 9900 HD PVRDo jakého formátu ukládá video? Doufám,že rozkodované.Teď mám opravdu STR1 s krásným displejem. Škoda, že na nás již Technisat trochu kašle. |
Renee4
![]() |
|
![]() |