![]() |
|
Skylink na 4 TVAkú zostavu by ste mi doporučil na montáž pre 4 TV do rodinného domu. Potrebujem jedenHD ostatne stačia SD. Dá sa zdielať 1 karta IRDETO alebo potrebujem 4 karty ?Za každú radu vopred ďakujem. |
midke
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Skylink na 4 TV1) Je blbost ještě kupovat SD přijímače.2) Pro většinu nových přijímačů je přecejenom lepší než Irdeto pořídit kartu ICE (u certifikovaných přijímačů skylinku je to celkem fuk). 3) U necertifikovaných přijímačů většinou sdílet lze. Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@ eemilTo po 3 už nemá budúcnosť-blíži sa koniec. :-/ |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PeMaale ma to buducnost. az tak rychlo to neskonci ;) a keby to aj v blizkej buducnosti skoncilo tak si potom dokupi dalsiu kartu master a ku dvom master si kupi este dve next karty a hotovo.to midke: ako tu uz bolo spominane: 1. kup 4 x HD prijmace (SD je blbost) 2. urcite karta skylink ICE 3. ano pojde to nazdielat na 4 prijmace ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
@ drtoMyslel som také zdielanie tou formou ako popisoval tazatel. Ja odporúčam všetkým toto riešiť len cez NEXT karty. ;) |
PeMa
![]() |
|
PeMapodle čeho soudíš, že bod 3 brzo přestane platit, máš křišťálový koule? :)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink na 4 TVAké HD odporúčate? Uvažujem nad AB CryptoBox 400HD. |
midke
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@ eemilIba do konca roku 2012, potom už len karty NEXT. ;) |
PeMa
![]() |
|
@PeManevím o tom, že by se měli vypínat karty ICE, je známo pouze to, že se bude vypínat pouze placená nabídka v cryptoworksu, což nemá s kartou ICE vůbec nic společného. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink na 4 TVA odkoho je to známo? JPP, že? :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink na 4 TVAktivácia SurfLock-u prípadne možné párovanie karty s prijímačom sú relevantné dôvody na ukončenie takéhoto príjmu zo strany poskytovateľa. :lookaround: |
PeMa
![]() |
|
RE: Skylink na 4 TVSpíš DBP. Dvě báby..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |