![]() |
|
Jaký CI modul pro Technisat DigiCoder HD S2X?Jaký byste mi doporučili koupit si CI modul a Skylink kartu do Technisat DigiCoder HD S2X přijímače (ten přijímač už mám)? Má někdo zkušenost? Dostal jsem dvě protichůdné rady:- modul SMIT Cryptoworks a kartu ICE Skylink Standard (že prý to bude napořád a nebudou s tím problémy, s moduly Irdeto bych prý měl problémy) - modul SMIT Irdeto a karta Skylink Standard HD Navíc jsem na http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-irdeto/ našel doporučení na modul Mascom Cryptoworks/Irdeto (ale nevím, jaká by k tomu byla lepší karta, zda ICE nebo HD) takže v tom mám už trochu guláš... (navíc ta první rada je od technika z Omka a na webu Omka je doporučení na ten Mascom...) Jde mi o to, aby to bezproblému fungovalo i do budoucna a to vč. nahrávání... Díky předem za rady zkušených |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Jaký CI modul pro Technisat DigiCoder HD S...Karta Irdeto v CAM Mascom bezproblémů. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Jaký CI modul pro Technisat DigiCoder HD S...mam tam origos modul od technisatu nema chybu R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
Markil, máš v tom skutočne guláš1/ SkyLink kartaje buď Cryptoworks (samozrejme že už nekúpiš ako novú) alebo ICE - vrele doporučujem alebo Irdeto žiadna HD karta neexistuje. To, čo sa predáva ako HD karta je karta ICE alebo Irdeto s predplateným balíkom 2 mesiace HD 2/ do HDS2X (a nie len do tohto prijímača) je najlepším riešením cryptoworks modul a karta ICE. keďže moduly pre cryptoworks sa jednak prestali vyrábať a jednak ľudia, ktorí pochopili že je to jediná možnosť ako aj v budúcnosti nahrávať bez problémov tak sa na ne rýchlo vrhli a vykúpili ich. Preto tých odporúčaní dostávaš viacero ale navzájom si vôbec neodporujú. najspoľahlivejšie sú samo moduly Technisat TechniCrypt alebo MultiCrypt. Ale pochybujem že by sa ti podarilo kúpiť nejaký. náhradou boli Smit Cryptoworks, takže to je druhá voľba treťou voľbou bol Mascom s FW 1.23 ale tieto moduly ku koncu výroby mali problémy s čipom - viacej sa dočítaš na fore kde o TechniSatoch je toho hromada spolu s návodmi atd. Teraz posledné príspevky riešia práve použitie modulov. Pozor, CI+ modul sa v HDS2X nedá použiť. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Jaký CI modul pro Technisat DigiCoder HD S...k tomu nahravani - jaka je moznost omezeni nahravani pri pouzivani Irdeto v CI modulu, ktera nelze docilit na ICE v cryptoworks CI modulu? Omezeni z CI+ je jasne, viz HD+. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Jaký CI modul pro Technisat DigiCoder HD S...Díky Dagy2 za vysvětlení.Takže kupuji Smit Cryptoworks + Skylink ICE |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |