Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

aktivace karty CYFRA+

...přišla mě karta, chci se zeptat jak ji aktivovat? Děkuji

afti
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aktivace karty CYFRA+

Děkuji,chce to opravdu trpělivost, mám kartu Cyfra + pakiet KOMPAKT a pro ty co se tady v diskusi ptali jestli jde Eurosport 2 HD v češtině, odpověď OK

afti

baksik: jaky mas CA modul?, "vidis" na kartu ?

kaos
Registrace: 2/2009

Moduł CAM Astoncrypt.

baksik
Registrace: 5/2010

Tak to jsme doma. V tom modulu to nejde. Už se to tady probíralo.

polulin
Registrace: 10/2007

jsem rád,že to chytlo!!!kdybys měl jiné problémy hery je Ti k dispozici

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to poulin: tak ten Astoncrypt je jediny modul v kterem mi to bezproblemove jiz druhym rokem chodi, ono je to kolikrat loterie (sparovat kartu-CA modul- prijimac), proto jsem vznesl dotaz zda-li vubec pres ten CA mudul na kartu vidi

kaos

kaos

žádná loterie,musíš používat přístroje,které jsou OK a né srač-ky,které jsou na houbičky,takové házím z 5 patra do kontejneru,mám HD 6 přijímačů a jsou vždy rozdíly,musíš vědět co chceš v první řadě,pak se dá s tím něco dělat.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Chlapi u mna to slo asi tak,karta objed.zo satsklep.platene prevodom,cize karta prisla tak do 10 dni,takze neaktivovana,hned som ju strcil co som mal po ruke do shwboxu 300,nesla,tak som zavolal na serv.nadiktoval c.karty,operator mi povedal do 3 hodin karta nabehne.nechal som to na Canal+,za 3 min.karta nabehla a nieje problem....

dysan
Registrace: 8/2008

to hery: ja chtel jen poradit, zacatky s kartou (pred 2 roky) byly taktez slozite, s HD prijimaci Grundig (GSS), Kathrein a Vantage, ale mas samozrejme lepsi nez tyto sroty, jenz bys hazel z cinzovniho domu, a ten CA Astoncrypt mi bezproblemove chodil ve vsech texch trech "(nevhodné slovo)ch"

kaos

to polulin

když se podívám na kartu tak pod consultation mám to, co jsem napsal. Divný je , že ostatní programy fungují bez problémů, to znamená, že nějaké zápisy prošly. furt nevím, kde je chyba zda v kartě nebo v přijímači.

umax

Když to máká tak sklidni hormon,jinak je problém vždy u Tebe,Vy jste tady asi všichni spadli z měsíce,že?????? :))) :))) Když to tady čtu vidím samého břídila,který si nedovede poradit ani s UPC,i když má placenou kartu,to už je na parabole hrůza!!!! :)))

hery

Cyfra+ šlape 100% vždy a stále,mám 156 programů cyfra+ a POLSAT včetně HD a nikdy nebyly problémy,Ty mají pouze experti,kteří jsou na jedné straně moc chytří a na druhé straně stejně vědí prd. :8)

hery

to hery: muj puvodni prizpevek byl urceny baksikovi, nechapu tve reakce, zatim jsi tu v diskuzi nic az tak odborneho nesdelil, pouze "odborne" chvastani, opravdovi odbornici jsou totiz nad veci ...

kaos

konkrétní rada by nebyla ? Nikde netvrdím , že není problém u mě, právě to se snažím zjistit. Když se konkrétně zeptám jestli zápisy, které mám na kartě jsou správné nebo špatné tak nikdo až na polulina neodpoví.

umax

to hery: p.s. muzes mi prosim jeste sdelit ktere ze to jsou (tech 6) ty sat. prijimace, jenz by jsi neshodil z pateho patra ?

kaos

to umax: ja ti samozrejme rad odpovim: na karte canal+ multipakiet HD mam zapisy Cyfra+1 9-10,41-42,63 Vantage + CA modul Astoncrypt

kaos

můj telefon 608823682,můžem hodit řeč,nebo se domluvíme na skype,email atd,čau jdu spát,mám tu dnes návštěvu právě z Polska

hery

U toho Astoncryptu zalezi na jeho verzi. Vim, ze nejake starsi verze mely s timhle transponderem problemy. Ja mam aktualne takoveto zapisy:

| 0000 | 2012-02-03 | CYFRA + | ---------------- |
| 0068 | 2012-02-08 | CYFRA+ 1 | 8010030000000000 |
| 0065 | 1992-01-01 | CYFRA+ 2 | 8000000000000000 |

Jak vypadaji u tebe? Kdyz me tahle karta prisla, tak jsem si musel nechat udelat reaktivaci u satsklepu, protoze me chodila prakticky komplet nabidka Cyfra, ale bez Canal+ programu, kvuli kterým jsem si tu kartu opet koupil :-) Karta byla zjevne pouzivana.

polulin

polulin

Zas jak o červené karkulce,proč kupujete hajz-ly,který neumí dekodovat některé systémy kodování,preferuji pouze Ty stroječky,které to umí:: Jinak máš další náklady na CAM,a ještě se tu každý ptá na blbosti,které se dají řešit za zavřenými okny doma a to během max:3 hod. :fuming: Když někdo kupuje Technisat se čtečkou CONX na skylink,tak je u mě de-bil,protože bude investovat další peníze za modul pro kartu a myslí si,že vyhrál obraz.Obraz je stený jako u ARIVY/vyzkoušeno/ale to ostatní je úplně na dvě věci,tak,že Vy kteří máte Technisat,běžte u s tím křápem do hajzlíčku,a neotravujte zde vzduch,že má Ok obraz,má hovínečko,obraz min.stejný s Octagonem,Vantage,a i ta Ariva je myslím lepší"!!!

hery

hery

Co to sakra meleš, vořechu ???

polulin

díky, já mám paket start, takže se to asi liší.Chtělo by to aby někdo napsal zápisy na paket start. Modul nemám , používám uni čtečku v HD-Box 9200. Ze satsklepu na mé otázky ohledně zápisů a platnosti neodpověděli, jen , že kartu reaktivují. Kupoval jsem teď, takže by měla platit do konce května 12, na kartě mám 9/2/12, řekl bych, že už jí taky někdo používal a zápisy neprošly. Celou noc jsem to měl zapnuté, změna žádná.

umax

Reaktivace cyfry+ u nových karet,jinak je tady zbytečná diskuze.O problémech s aktivaci cyfry+ pišou i poláci.

baksik
Registrace: 5/2010

Paket start mám taky. Zkus jiný plugin na čtečku.

polulin

kiss

Na lyngsatu je u cyfry napsáno kodování mediaguard2 a nagravision3 - mužou být tyto předplacené karty i Nagravision3?

kiss
Registrace: 7/2005

ahoj.... umax ..včera mě přišla karta, taky jsem koukal na zápisy mám paket KOMPAKT a uni čtečku Argus VIP 2 a na kartě zápis 8.2.2012 co teď, snad jen čekat...?????????

afti
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra