![]() |
|
Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u ShowboxZdravím prosím más mám malí problem mám Showbox S 301 Platinum HDMI a po dlouhe době mi zase při nahrávání zamrzne obraz a recíver musím vypnout a zapnout za dním vypínačem dělalo mito u FW z kere višlo něky v červenci tak sem včera nahrál ten nový co tu je z 7 prosince a problem stále přetrvává nevíte co stím ? |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...Kup si rychlou flesku nebo jeste lepe hdd |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...aha myslíš že by to mohlo bejt Rychlostí flešky ?už to dele neudělalo aš od včerejška skusím nahrávat nahrávat na Externí HDD. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...Ano levnejsi byvaji na zacatku rychlejsi a pote se rychlost zpomaluje kvuli cene a u hdd je jista i nejaka rezerva. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...Problém s flash, nebude tak velký, jako problém s češtinou. :bigeyes: |
cab
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...tak sem skusil Externí HDD a problem furt stejný |
DjTommy
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...V jakém formátu to točíš, já si myslim, že to je MPG. Pokud ano, tak to změn na TS a bude pokoj.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...v ts to právě nahrávam |
DjTommy
![]() |
|
RE: Zamrzávaní obrazu u nahrávání na flešku u...V tom případě bych vyměnil úložiště za rychlejší.Používám to s několika většími disky od WD a záznam je spolehlivý a stabilní. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |