![]() |
|
Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přeladovat !!!Astra 3B (23,5 stupně východně), 11895/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA).Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE:Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přeladovat.Na to se někdo dívá :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...To je blázinec, že to člověk nestíhá sledovat.Kdyby tam už dali všechno najednou, kdy tam doplní STV?? To je fakt v (nevhodné slovo)i... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přeladovat.Na 23,5°E si fakt přelaďování užijeme ;PSkylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Dneska jsem byl na kole u jednoho zákazníka kde jsem nebyl rok se settingem. Měl tři pozice 19,23,28. Raději jsem jel domu 7km tam a 7km zpět pro setting na USH klíčence, než abych to přeladoval ručně.Na 28E toho taky půl seznamu nešlo, bylo jinde... A to už jsem mu řekl, že zachvíli budu muset přijet znova... :laughing: On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Nezávidím těm, kdo si s přijímači sami neporadí :crying:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...aspon je zábava :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...v tom skylinku su snad sami k...i ked toto robia..teraz som sa vratil od rodicov...preladil som im markizu domu a jojky am ozem ist naspat ovada :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Ešte okolo 15-ej tam tie programy neboli..aspoň budú oba SK programy pokope. ;) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
tulento robi towercom nie sklyink :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...11895 je towercom??skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Společnost Towercom se rozhodla přesunout další programy na jinou kapacitu - slovenskou TV8 a česko-slovenskou verzi Fashion TV.🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Kto si nevie preladit stb ma si zaobstarat skylink ready stb,ten sa preladi sam! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...jupecok. tak towercom..ale naco je towercomu kapacita volna na 11797 potom? skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
OT - EMPATIAPeterHumax, co si člověk může o takové stanici asi myslet :ogre:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Nechápu, proč stále nadáváte, že musíte přelaďovat. Já sice nejsem montážník, ale mám pár satelitů u kamarádů a příbuzných. Zatím jsem ještě nic nepřelaďoval v souvislosti s posledním přesunem na nový TP. A MÁM SPOUSTU VOLNÉHO ČASU.Takže Vám radím. Počkejte až to bude vše na novém TP a pak přelaďte. :))) Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...To je pech! Takhle se lidi za chvíli naučí ladit své přijímače sami a montážníci budou bez práce! :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
saxoneUSB klicenka s aktualnimi setingy a SW patri na klice a ty zase do brasnicky na kole. Pak Te v ramci treninku nemuze nic zaskocit :))) R^ nezkousels uz ten novy soft do suboxu? je v pohode? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
bez rozumuUbat birate HD programu na ukor nejakych hluposti co ludia vobec nepozeraju urobi len radsej sa nevyjadrujem...Tie hluposti by som zakazal... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...@lance, taky by mě zajímalo, zda stále při přehrávání nahrávek naskakuje tma se zvukem..tak snad nám to Sax otestuje ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...a to máji přidat tu tolik slibovanou Novinku HD tak potom to birate bude stát úlně za h.o.v.n.o |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Eurosport cz-skylinkZajimalo by mě ,kdy konečně pujde epg na tomto programu. Samozřejmě mám i HD verzu,ale jen tak by mě to zajimalo, už kvůli těm kdo zatim hd nemá |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...Urcite maju radost vsetci penzisti a technicky nezdatny telenovelisti vsetci musia po vypnuti rychlo zohnat ladica. Ja nemam ani predstavu kolko ich mam za tie roky! je to spinavost minimalne STV by tam mala ist sucastne aspon pol roka ako sa to robi vo vyspelich krajinach ako napr.CR! CT vysiela bez zmeny od zaciatku a uvidite ze ked zmeni druzicu parametre ostanu. Cesi nemaju monopol na TV towercom! |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Nové parametry Fashion TV a TV8 zas přelad...keby tak nahadzali nove slubovane kanaly a nie všeliake presuny...to len zavadzaju klientov aby sa ich tolko nepytali kedy budu nove stanice :)))Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
Inak..Satelitná platforma Skylink sa ešte tento rok pravdepodobne rozšíri minimálne o jeden televízny program. „Pracujeme na ďalších programových novinkách, verím, že niektoré z nich zaradíme ešte tento rok“, prezradil pre náš portál SatelitnaTV.sk výkonný riaditeľ spoločnosti TradeTec Jaromír Glisník. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
lanceNe, zatim jsem ho nezkoušel. Ted pracuju s novým editorem settingu a dodělávám aktuální změny na 23E a na 28E pro S300. Zítra na večír to snad vyzkoušim.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |