![]() |
|
Kde udělali profíci z NDR při instalaci chybu?!Profíci mi instalovali topfiel TF7700hsci (3xLNB pro Astra 1-3), avšak něco se jim chlapcům nepovedlo, protože české programy naladěné na mé Astře2 odpovídají skutečné Astře3(23,5E) a anglické programy, které se mi zobrazují u Astry3 odpovídají zase skutečné Astře2(28,2E). Tu německou trefili, borci. Dá se to pls nějak přehodit v nastavení, aby to odpovídalo skutečnosti? :-/ |
Jules4
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Prehodit asi tazko,skor premenovat nazov satelitu a poziciu (ak je to u TF7700 mozne).Odporucam vsak zmazat to ich profi naladenie a naskenovat si vlastny seting,urcite tam budu aj niektore TP chybat nakolko ich museli rucne dopisovat ked to zamenili...:lookaround: |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Prohod si DiseqC porty u A3 a u A2, vymaž všechny programy obou družic a naskenuj je znovu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...To,ale asi neboli profíci,to som našiel vždy iba po amatéroch.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Že to byli profíci ještě neznamená, že to musí dělat dobře, stejně to platí pro amatéry.Tenkrát to pěkně popsal Antonín. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re: .....profíci by neinstalovali Topfield.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
to lubbika co by dle tebe měli profíci instalovat? Topfiel zatím celkem šlape, ikdyž vždy by to mohlo být lepší. |
Jules4
![]() |
|
@lubbikasi tak, Topfielda už taky nemusím.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Dnes jsem měl zase to ,,potěšení´´ s Topfieldem HD. Úplne mi to stačilo. Ani zadarmo. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Hmm. Jak by jsi řešil, kdyby použili vlastní seznam družic a naprali tam ručně dané tp. a ty jsi chytal na 23.5 družici Kokot1, na 28.2/5 Kokot2 a na 19.2 Kokot3? :))))))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Já třeba bych dal na instalaci s jedním LNB jen jeden seznam konkrétní družice. Cokoliv jiného mi přijde zbytečné.Některé přijímače tam naladí Kokot1 jen jednou a to můžeš ten TP proladovat třeba tisíckrát. Ovšem takový Homecast eM-150CR, který mám nyní na stole v dílně, by těch Kokot1 uložil i tisíc. :)) Navíc, já nic ladit u zákazníka nemusim, já vše láduju z USB klíčenky a to ještě doma. U zákazníka dělam jen věci nezbytné a důležité, tedy montuju a inkasuju. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Kde udělali profíci z NDR při instalaci ch...Saxon: Jak víš, že jsem vzpomenul Emtech eM-200CI? :))))Kde jsou ty časy, kdy se setting ládoval přes sériovku? :) VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
náhodaNo právě, dneska nastupuje doba, kdy se setting nebude dát přenášet vůbec. Teda alespoň u superstrojů Skylink Ready... :)))Vzhůru na stromy... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
TF7700hsci zamrznul a po restartu je vše v háji...Poradíte prosím jak to znovu naladit? Připomínám, že mám 3xLNB pro Astru 1-3. Rozhasilo se i nastavení pozic LNB, takže nevím jakou pozici nastavit pro jednotlivou družici...jak to prosím poznám? Ještě bych rád věděl, kde se dají najít jedn. TP pro tyto tři družice, protože mi to tam zřejmě zadávali při instalaci ručně, když prohodili Astru 2 a Astru 3. Díky za rady! |
Jules4
![]() |
|
TF7700hsci zamrznul a po restartu je vše v háji...Zavolej si profíky... :))) a nebo zkus zapojit mozek. Začni s A3, nastav diseqc např na 2(B) a dej ručně proskenovat 12070,H, 27500, pokud to najde Novu, N.Cinemu tak jsi doma, nastav jen Prohledávání sítě na Zap a dej znovu ruční ladění, uvař si kafe, pak dej např. nastavení A1, diseqc 1(A), ladění automat jen FTA atd |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
Jules4, lubbikPro Jules4:Nebo se domluv s profíkem, který ti zkontroluje, zda máš poslední firmware, pokud ne, nahraje ho přes USB, poté přehraje nový setting a máš za 2 minuty po starostech! No, ale zadarmo to není, švarný hochu ;) Pro lubbika: No taková SRP 2411, SBP 2010 a nakonec 2050 chodí obstojně a nevím o nich! Tedy házet vše do koše, jen proto, že se to jmenuje Topfield :lookaround: Hoodně lidí použilo pouze 6000 CR, což je nejlevnější kategorie z nich a tudíž i nejporuchovější, ale na druhou stranu nejlépe opravitelnou :laughing: Propadákem byla 7700 a 7710 to jo :( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |