![]() |
|
Zkoušel někdo na vestavěný HDD u DM, potažmo u VU+vložit dodatečně jiný film, aby se choval steně jako originál nahraný.Jedná se o to, zda jdou mimo základního .ts dát i doplňkové .eit, .sc, .meta, .cuts a .ap. Šiklo by se mi to, kdyby to nějak šlo. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Zkoušel někdo na vestavěný HDD u DM, potaž...samozrejme že ti ide. Subor však musíš mať upravený do súboru PS poprípade mpeg2. Dm vidí však iba TS súbory. Budeš to musieť obísť. Menu ,hdd, alebo root , nahrané filmy. Takto tam nájdeš všetko čo máš na hdd.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Zkoušel někdo na vestavěný HDD u DM, potaž...oneee ... říkáš obejít, ale jak je pak spustím ?Ta 3D telka mne nutí k dalšímu laborování ... stáhnul jsem si 3S film v HD, uložil se jako ISO, pomocí DVDfab jsem ho převedl do MKV a teď vymýšlím v čem to přehrát. Asi budu muset pořídit něco takového, nebo je snadnější řešení ? |
Nervoš
![]() |
|
RE: Zkoušel někdo na vestavěný HDD u DM, potaž...oprava, 3D film.Ještě to ISO zkusím zkonvertovat do MPEG4 ????? jestli to není hloupost |
Nervoš
![]() |
|
RE: Zkoušel někdo na vestavěný HDD u DM, potaž...žiadne iso. len surový mpeg2 formát. mpeg2 hd alebo peg2 ps hd . viac to prehrávať nechce. audio ako mpeg alebo dolby digital 2.0. Do dm si treba stiahnuť wav codek. na stianhutie sú asi len dva codeky. Iné formáty to nechce prehrávať. cez menu hdd a tuším červeným tlačidlom nájsť root a tak sa vrátiť na nahraté filmy. Klasickým spôsobom to bude ukazovať iba Ts súbory.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |