![]() |
|
Optibox PantheraVlastní prosím někdo z vás tento přístroj a má s ním taky už asi zhruba 1 rok nervy a stresy,poněvač stále vyadává zvuk a to i třeba 10 x za večer ? |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Optibox Pantheratiež viem o jednom a je to tak ako píšeš, myslím že zatial žiadna soft. verzia to nevyriešilaUNO4KSE
|
Ike60
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Optibox Pantheratak to je smutné,myslím,že nejrozumější bude to vrátit,než padne záruka. |
HOFA
![]() |
|
Optibox PantheraCo máš za tv? |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE:Optibox PantheraMám Pantheru od dubna 2010 a jsem spokojen. Asi dva měsíce, tam mám kartu ICE a jede. |
amater
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE:Optibox PantheraNemám s tím problém, měl jsem soft 20.04, tam to blblo, ale co mám 20.99 tak šlape jak hodiny.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Optibox PantheraMám pantheru sem tam se sekne ale zvuk OK.Změnit SW. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Optibox PantheraNepises aky soft tam mas.Skus tie novsie posledny je tusim konciaci na 33.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Optibox Pantheratez se zvukem nemam problem, zakaznik ma starsi revizi. Po te co jsem kupoval novou verzi, skakal obraz jak klokan, v menu i obraz, pres hdmi i scart a se vsemi FW (obraz nahodne poskocil vertikalne o 1-2 mm). Na konec reklamaci uznali. Bral jsem je i z vice shopu, a delaly to vsechny. Takze jsem dal od nich ruce pryc. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Optibox PantheraMám Sharpa 32 |
HOFA
![]() |
|
![]() |