![]() |
|
ktora Nova SD ostane?Ma niekto spolahlive informacie? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?Kolik asi montážníků se snaží vysondovat u svých zákazníků, jestli někteří by bylo schopni si po montáži již provádět případná přeladění sami?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerto většinou člověk pozná hned na začátku... :8)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?https://www.parabola.cz/zpravicky/15730/zakaznici-skylinku-budou-opet-preladovat-tv-nova/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?ale šak tak strašné to neni nova sd išla doteraz na tejto frekvencii v skylinku kdo ju mal naladenú tak nemusí ladit ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?třeba to lidi naučit ladit a o změně je pouze z dobré vůle informovat třeba mejlem..... a kdo to neumí, tak ať cvaká :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?nemozes chciet od dochodcov ktori su len user-y aby vedeli ladit sat. prijimace..ale tiez mi neda aby som im nepomohol a len sa snazil na nich zbohatnut..po veceroch ladim zdarma :-Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulento máš dobrý ,to já ladit lidem co mají Vysokou školu. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?no tie vysoke skoly stoja za h...o tak sa velmi nediv :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: ktora Nova SD ostane?Jak píše Jupi, kdo měl Novu naladěnou jako dřív, tak nebude dělat vůbec nic. A kdo byl holt netrpělivej a naladil si ji z jinýho transpondéru, tak si to zase vrátí zpátky. A hodně lidí stejně čumí jenom na HD verzi, takže těch se to taky netýká. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |