![]() |
|
Zařízení pro přijem kodovaných programů na PCAhoj,chtěl bych se zeptat zda byste mě mohli doporučit nějaké zařízení které by se ideálně pomocí USB připojilo k NTB a fungovalo by jako externí tuner DVB-S2. Pochopitelně s možnosti vložení CAM |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...Napriklad SkyStar USB 2 HD CINosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...presne tak pouzivam vyse dva roky, k tomu DVB Viewer pro a neni o com🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
Díkysuper, díky |
Fire
![]() |
|
Stream GuruMyslíte si,že s tímhletím zařízením budu dobře fungovat Stream Guru ? http://www.streamguru.de/ |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...Existuje nějaké obdobné zařízení které by umožňovalo příjem kodovaných programů na NB jako je Technisat Skystar USB 2 HD CI ? |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...pozri na cssf id LMK68 tam predava teraz za dobry penaz🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
@mirnynějak jsem Tě nepochopil. Mám SkyStar USB 2 HD CI ale nejsem s ním moc spokojený rád bych nějaký jiný, lepší a jedná se mě o to jestli něco takového existuje. |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...preco ti nevyhovuje, alebo co ti nefunguje?Fakt ma to zaujima, lebo ja tej karte nemam co vytknut. 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
@mirnykdyž pominu dodávaný software a to že není schopný spolupracovat s drtivou většinou modulů, to že někdy naběhne a někdy ne, tak mě nejvíc sere že píská takovým způsobem že už mě za 5 minut začíná třeštit hlava |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...dodavanym SW myslis zrejme DVBViewer TE2, tak ten je nepouzitelny. DVBViewer Pro je plnohodny SW.A to piskanie, neviem cim je sposobene, ale rozhodne by sa to zariadenie nemalo takto chovat. Moja krata nepisti a nikdy nepistala, daj to reklamovat ked tak. 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
@mirnyjo jo dal jsem to na reklamaci, jinak říkám si že by lepší variantou mohlo být toto zařízení https://www.parabola.cz/clanky/4590/anysee-e7-s2-ci-dvb-s2-ci-prijem-satelitni-televize-v-pc/ přeci jen ten technisat je starej jak metuzalem |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...este tieto su s2, usb, ci:Technotrend S2-3650 HDTV-S2 USB+ CI TBS5980 QBOX CI DVB-S2 TV Tuner USB TERRATEC S7 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
@mirnya který je nejlepší ? :-) |
Fire
![]() |
|
RE: Zařízení pro přijem kodovaných programů na...tipujem TBS🔱3CY🔱
|