![]() |
|
12168ghz polarizace vertikální dance tripinlidičky včera jsem proladil sat přímač a na stejném transpondéru jako je óčko tak visílá i nnějáký dance tripin ale když jsem to viděl tak jsem si pomislel že mtv dance by bylo mnohem lepší než tahle blbost snad to udelají po ukončení prima cool na 11876ghz |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
S.P.A.M.Baví tě to pořád, tyhle kraviny? Si založ někde nějaký blog. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulin vzkazty (nevhodné slovo)e proč nasíráš užívatele thoto fóra proč bych si měl zakládat nějáký blog ty jsi ještě sral do plének když já jsem začal poslouchat daft punky |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...Radši ses měl věnovat něčemu smysluplnějšímu, třeba pravopisu :-))) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...laga18 - S.P.A.M. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...laga18 jsi vedle jak ta jedleO DanceTrippin DanceTrippin je globální taneční obsah powerhouse, které produkuje všechny jeho vlastní obsah, a pak jej distribuuje do masy skrze jeho vlastní kanály: Lineární TV, online a mobilní. Na webových stránkách www.dancetrippin.tv byl jedním z nejpopulárnějších online destinací pro milovníky hudby, tance kvality více než deset let. To je způsobeno jedinečná nabídka video-obsahu, střílel z celého světa (Ibiza, Miami, Amsterdam, Ukrajině, a dokonce Pekingu), co přelomové události, taneční vystoupení s DJ z největších je na elektronické hudební scény. Vedle své rozsáhlé on-line dosah, DanceTrippin nabízí svým programování pomocí lineárního TV na satelitu Astra 2,35 a kabelových platformách od roku 2011. Toto přidá miliony domácností po celé Evropě DanceTrippin zobrazení, čímž společnost jedinečnou pozici, aby se stala po celém světě obsahu platformou pro elektronické hudby. DanceTrippin ředitelství sídlí v Amsterdamu (Nizozemsko). Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...takze DJ tedka dela tanecni vystoupeni ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...toto je že fakt super vlákno :-)Najskôr laga evidentne ešte pod vplyvom dáva svoje tradičné kecy o MTV Dance a vzápätí na obhajobu strojový preklad nejakého promo textu DanceTrippin :-) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...No je super že přidali na 23,5 další program s hudbou.Ale tento stojí za prd. Všichni zhulení a ještě je u toho natáčí.Je vidět že to je z Holandska |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
jindraaa někdo tě nutí to sledovat?Ty máš starosti. ;PDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...Keď už vlákno o ničom, tak sem pridám toto. :8)http://www.sme.sk/c/6185332/e-shop-vybral-peniaze-a-zmlkol.html |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
satmamTy blbe,ja píšu že je dobře že pridali program,ale tento stojí za prd... Tak bud si to nepochopil,nebo si taky zhulený!!! :O |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: 12168ghz polarizace vertikální dance tripi...náhodou pro mladý to je perfektní kanál, furt lepší než sledovat (nevhodné slovo)y co se hoňej za míčem, to je pro většinu z nás nesmysl jako pro vás tento kanál, já se radši bavim s lidma co jsou v pohodě což se o většině fanoušku fotbalu nedá říct, ale tím nechci házet všechny do jednoho pytle, to vím že tomu tak není, ale zkuste si s budhistou promluvit o fotbale..., ale zkuste s fotbalovým fanouškem mluvit o budhismu... :laughing: ať je každej šťastnej čímkoliv,hlavně když nenarušuje i bezdůvodně svobodu práv ostatních ;) |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
![]() |