![]() |
|
Pokračování naladění TV SamsungPřed týdnem jsem psal,že nejdou naladit na TV Samsung PS59D6900 programy CS Link a Sky Link.Po tel.kontaktování podpory mně bylo doporučeno resetovat TV a to tak,že podržím tlačítko exit na DO asi 15 vteřin a TV přejde do původního nastavení a provede se nové nastavení a naladění TV.Vše proběhlo podle návodu,ale TV opět nenaladila CS a Skylink.Naladilo se opět 132 kodovaných programů na těchto kmitočtech:11635,11475,11515,11555,11595,11635,11675,11739 a 12129.Ještě musím dodat,že do seznamu se zapsaly i všechny kmitočty CS a Skylinku,ale kvalita ukazuje 0 procent,u těch kodovaných 100%.Kmitočet LNB je 9750/10600,Ton.22kHz nastaven na autom.,LNB je singl Smart.Režim DiSEqC vypnuto.Připadá mi to jako by na TV nefungovalo horní pásmo jak minule psal Saxon,ale nevím jestli ty všechny kodované,které jdou a vypsal jsem je nahoře,jsou v dolním pásmu.Asi budu muset zítra znovu kotaktovat servis.Pokud by měl někdo radu předem děkuji |
Ludvík
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Pokračování naladění TV Samsungmopet: Nevím kde to takto chodí, ale pokud jdu kupovat televizor a nerozumím tomu, tak si napřed nechám všechno odzkoušet. A pokud to prodejce neudělá, tak jdu k jinýmu, je jich všude dost. Ale když někdo čumí jenom na cenu, koupí to z prvního webovýho kšeftu a ví o televizorech jenom to, že potřebujou napájení 230V ze sítě, tak pak ať nebrečí, protože si za problémy může sám. Ne vždycky je nejlepší cena i nejlepším nákupem :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Pokračování naladění TV SamsungManeto:Polarizaci jsem kontroloval a byla vždy v pořádku a to zapnuté napájení můžu prověřit až zítra,až budu doma.hdpe:TV je taky 3D Smart,ale plazma a taky umožňuje přehrání fimvare a setingu přes USB.Jestli je to možné tak mě pošli ten seting na email:ludek@sendme.cz.Předem děkuji. |
Ludvík
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Re:LudvikAj som včera trochu zabehol do histórie,ale som ten tvoj príspevok nejak nenašiel a už som si všetko nepamätal,čo sa tam riešilo,tak berem späť čo tam nepatrí,teraz je fofrn a občas pri obede,alebo večerí aj tu nazriem.Ja sa s týmto tiež zaoberám hodne dlho,ale zatiaľ tieto TV so satelitným tunerom sa mi podarilo nahodiť vždy.Ale poviem to sú chuťovky,nedá sa to vôbec zrovnávať s klasic. satel. prijimačmi.Je potreba pevné nervy a čas.Ale už končím,lebo za chvíľu je tma a vonku kopec roboty. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Pokračování naladění TV SamsungMam ten isty problem s naladenim "hornych frekvencii". TV LED Samsung + skylink. Prosim, ak ste medzicasom problem vyriesili dajte mi vediet ako. Vdaka. (mozete aj sukromne na: daniel.sedovic@stonline.sk) |
aylostera
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |