![]() |
|
Skylink Ferguson reflash tmaAhoj na Ferguson FK 6900 CR poslední FW124 a dnes nešla: ČT1, ČT2 a Prima TV. Free ČT24 a TV Noe OK a ostatní na jiných kmitočtech také OK..Proveden reflesh karty a teď je tma krom free. Necháno puštěné na ČT1. Ví někdo odpověď :-/ |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaMám skoro to samý nejde mě vůbec nic kromě očka, tv noe. Mám ferguson fk 7900 uci karta skylin irdeto. |
pspetrice
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaOd kdy cca. mate tmu ? |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaod včerejška |
pspetrice
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaVeresova: Jasně, že víme odpověď - v pracovní době kontaktuj poskytovatele služby nebo se obrať na svýho prodejce :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaDámy koukněte se znova na ty své karty, určitě to nebudou Irdeto, ale ICE. Abyste tím čekáním (si) něco nevyseděly.. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
to musíte zakládatdalší dotaz?Jestli se nedokážete dostat do servisního webu -sky tam má přístup pro každého zákazníka.tak to dejte odborníkovi nebo si zavolejte providera-zítra. :lookaround: :-/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaSkoro na 100% bych řekl, že to nejsou ani dámy ani dáma, ale jeden jedinej chlap, kterej je nějak duchem mimo Rv |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaNa Skylink proveden reflesh, karta CW bez problemu nekolik mesicu. Vse nebehlo krom ČT1, ČT2 a Prima TVPitomec: nech si ty keci o nicem.. |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTzn. že jsi dělala výměnu? To se do SD přijímače moc nevyplatí :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaNe ta karta je puvodni na vymenu se chystam.Jinak muzes sim objasnit proc se nevyplati ? |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTakže jsem měl pravdu :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaPitomec: sim zalez a nerus diskuzi.. nic nevis ani pravdu.. |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaVeresova je chytrost sama. :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTak sorry, travesťáku, už mlčím :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaSmaryja Francin,smaryja Pepin...Mumlam si pod (f)ousy i kdyz nejsem Nikolas Mumulos:)Nevim co je to Ferguson, Zeptam se takto:1)Reflash znamena novy firmware v pristroji,nebo kde? (pokud to slo na stary firmare,pak je to skoro jasne,asi neprojdou zapisy).Pokud to tedy slo v Cryptoworksu pul roku musi to jit dal. 2)Zakladem vseho je presne,jasne a podrobne se vyjadrit,co,kde,kdy,jak a cim jsi delal.Napr.,ze to je asi karta CRW,jsme se dozvedeli mimodek v dalsi diskusi.Je to fakt? Omlouvam se,ze jsem mozna prilis chytry,ale mas taky overeno,ze Ti v tomto pristroji pojede karta vymena ICE,na kterou se chystas? Kdyz Ti napriklad nepojede,pak je to prvni duvod proc se to nevyplati:)Druhy duvod je,ze vyhodis 600,- Kc a gro si mozna ani neuzijes,protoze lepsi vyuziti pseudobonusu je miti nejaky cas i programy MPEG-4 HD/SD,kterych ma SKY LINK jiz povicero a je tam i neplacena MARKIZA HD.Pokud si vsak nechces nic predplacet,pak Ti staci porad CryptoWorks az do jeho umreni,pak Ti mozna provider vymeni karticku i zadarmo,nebo s bonusem na 1 rok predplatneho (hadam z gule) a to je dalsi duvod:). Takze jednou z rad je:vzit kartu a zkusit ji nastartovat v jinem prijimaci u znameho nebo treba v nejakem obchode:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaHlavne ze Te to bavi a rada zadna ze.. ale co chtit..Napsala jsem prece ze reflesh byl proveden Skylinkem. |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaPokud je to na mne,pak potrafena hus zagaga:omlouvam se tedy,nebavi mne to,ze byl refresh proveden SKY LINKEM se dozvidam ted.Rekapituluji:pul roku jela stara karta CryptoWorks ser.cisla 0000 285 nebo ...3. Karta je radne zaregistrovana a je jednoznacne overeno,ze je funkcni na webu SKY LINKU.To jsem se ale porad nedozvedel,dej cislo karty a ja to overim,pripadne dam refresh jeste jednou pochopitelne diskretne hdpe@seznam.cz.Pokud se to nerozjede,overit v jinem prijimaci.Neber to jako nezdvorilost,nemam nikoho za blbce,stat se vsak muze vsechno - co Ti pise Ferguson? je karta spravne zasunuta? |
hdpe
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tma1/ reflesh karty proveden pracovnikem Skylinku, karta predtim sla OK nekolik mesicu2/ jedna se o kartu CRW Skylink, co se tyce FW pristroje tak ten jsem nemenila a melo byt vse OK i pro budouci kartu viz. zmeny: FW124 - opravena podpora pro karty Irdeto ICE 3/ Dekuji moc za rady kartu zitra vyzkousim i v jinem prijimaci |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaA dej nam prosim vedet,at si tez posypeme popel na hlavu:) |
hdpe
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTa odpoved byla na nick nad Vami :))Ano karta je radne registrovana a funkcni na webu Skylinku ( overila jsem v administraci) Karta je v prijimaci 100% OK proveden i restart prijimace. TT Sezona c. 343664*** Posílám na e-mai a predem dekuji. |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTT Sezona už jsme doma :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaDoma ji mam ja.. :) |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaTak sezónu budeš refrešovat tak minimálně do důchodu. :))) To už je fakt lepší jít hned do té výměny.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmaJe to rocni karta. Vzdyt je platna jeste do konce roku a doted sla OK a druha rodicum funguje. |
Veresova
![]() |
|
RE: Skylink Ferguson reflash tmazaujímavé mne to robí na fergusone 6018CW, donedávna všetko OK,pokiaľ bola platnosť starých zápisov ,na nové to v ňom už nejde, v inom prijímači OK |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |