![]() |
|
nefunguje mi biela karta skylink 03436nefunguje mi predplateny balicek,zakladne programy idu.dream 500s sw open pli kudma |
jkudjak
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 241 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436tak u mna zatial dve stare karty cw 03436 chodia ok, na oboch plateny multi. Ak by ale doslo k vyssie spominanym praktikam, spolu s kartou vymenim aj poskytovatela. Urcite budem radsej platit tomu, kto mi nebude vypinat platene sluzby bez toho, aby ma na to vopred upozornilFreesat od upc to teda isti :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
@jkudjakZ vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že karta této řady potřebovala letos 2 x refresh. Někdo tvrdí že je to blbost, ale bohužel je to takI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436Stačí ji mít v přijímači (ne v krámu typu Ari-šrot!), ten neodpojovat od el. sítě a žádný refresh netřeba ani jednou, natož 2x :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436A máš kartu týhle řady?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436Několik. Jedinej problém co si pamatuju byl asi před 2 měsíci, kdy na jedný kartě nejela JOJ Plus, tak se restartnul přijímač a po chvilce to naskočilo. |
Pitomec
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436No přesně tak, mě taky nejela JOJ a JOJ plus, nechal jsem to do druhýho dne a ráno jich nejelo víc. Už jsme se tady vo tom bavili. Po celou dobu to bylo ve stby-ze sítě to nevodpojuju. Tak jsem dal refr. přes Net a naběhlo to po pár sek. Jestli dáváš restart, tak nevím. Jestli je chyba v boxu, tak podle mě stačí resnout Cam. Příště to zkusím. Pro upřesnění ve svým šrotu mám nastavenej CCam 2.2.1.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: nefunguje mi biela karta skylink 03436On byl ten přijímač vytuhlej a právě na JOJ Plus. Tak se vypnul+zapnul, normálně naskočil a jelo všechno mimo JOJ Plus. A ta po chvilce naběhla taky. Přijímač TechniSat Digit S2. |
Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |