Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

lg ag-s250

Zdravim, kupil som tieto okuliare k novej 3d plazme 50pz250, 3d efekt super, ale stane sa ze sa obcas same vypnu (20 min) nevie niekto preco? Diki.

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: lg ag-s250

Kdybys jsi četl návod, tak bys zjistil, že pokud sleduješ film a nepohneš se, tak brýle si myslí, že leží na stole a nikdo se přes ně nedívá. Šetří baterku a proto se vypnou. Při sledování filmu stačí trochu zahýbat hlavou a vypnutí nenastane. Mám doma čtvery tyto brýle, u dětí vypnutí nehrozí ty se vrtí stále , u mě se někdy vypnou, ale je to opravdu způsobeno, že se víc jak 20 min. nepohnu.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi
Registrace: 7/2007

krakos a pakusi

Na kolik vás ty brejle přišly a jak vypadá umělé 3D z 2D - asi nic moc, že? Mám taky LG a moc mě to zatím neláká, ale kdo ví...

gaston
Registrace: 1/2006

jedny brýle jsem měl přímo u televize 50pz950 a ty troje jsem kupoval myslím na mall.cz za 700 Kč/ks. (byl celkém problém je sehnat pod 1000 Kč/ks) Umělé 3D z 2D je o ničem. Jako, něco poznat je, ale nic úchvatného. Taky se přes brýle nedá koukat pořád, protože si člověk zvykne a 3D efekt přestává vnímat (aspoń já to tak pociťuji). Naštěstí to umí i z 3D na 2D, takže u filmů kde není 3D efekt nějak znatelný je tato funkce +. Velmi pěkný 3D efekt je na sat. demo kanálech.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi

Stáhl jsem si pohádku na vlásku a 3D efekt super, včera dobu ledovou3 a 3D o ničem. Dnes cars2 a znova dobré. Z 2D do 3D je to o ničem.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

u mě stažená doba ledová 3 3D efekt super, ale Piráti z Karibiku 4 3D efekt nulový to samé i v kině, přitom na sat. 3D demo kanálu byly ukázky s efekty suprovní.

pakusi

Takze musim vrtiet hlavou, asi si pri sledovani 3D otvorim pivo to budem hybat krkom, moj zatial najlepsi 3D zazitok bol Avatar 3D.

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra