![]() |
|
lg ag-s250Zdravim, kupil som tieto okuliare k novej 3d plazme 50pz250, 3d efekt super, ale stane sa ze sa obcas same vypnu (20 min) nevie niekto preco? Diki.Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: lg ag-s250Kdybys jsi četl návod, tak bys zjistil, že pokud sleduješ film a nepohneš se, tak brýle si myslí, že leží na stole a nikdo se přes ně nedívá. Šetří baterku a proto se vypnou. Při sledování filmu stačí trochu zahýbat hlavou a vypnutí nenastane. Mám doma čtvery tyto brýle, u dětí vypnutí nehrozí ty se vrtí stále , u mě se někdy vypnou, ale je to opravdu způsobeno, že se víc jak 20 min. nepohnu.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
krakos a pakusiNa kolik vás ty brejle přišly a jak vypadá umělé 3D z 2D - asi nic moc, že? Mám taky LG a moc mě to zatím neláká, ale kdo ví... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: lg ag-s250jedny brýle jsem měl přímo u televize 50pz950 a ty troje jsem kupoval myslím na mall.cz za 700 Kč/ks. (byl celkém problém je sehnat pod 1000 Kč/ks) Umělé 3D z 2D je o ničem. Jako, něco poznat je, ale nic úchvatného. Taky se přes brýle nedá koukat pořád, protože si člověk zvykne a 3D efekt přestává vnímat (aspoń já to tak pociťuji). Naštěstí to umí i z 3D na 2D, takže u filmů kde není 3D efekt nějak znatelný je tato funkce +. Velmi pěkný 3D efekt je na sat. demo kanálech.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: lg ag-s250Stáhl jsem si pohádku na vlásku a 3D efekt super, včera dobu ledovou3 a 3D o ničem. Dnes cars2 a znova dobré. Z 2D do 3D je to o ničem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: lg ag-s250u mě stažená doba ledová 3 3D efekt super, ale Piráti z Karibiku 4 3D efekt nulový to samé i v kině, přitom na sat. 3D demo kanálu byly ukázky s efekty suprovní.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: lg ag-s250Takze musim vrtiet hlavou, asi si pri sledovani 3D otvorim pivo to budem hybat krkom, moj zatial najlepsi 3D zazitok bol Avatar 3D.Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
![]() |