![]() |
|
FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objednávkuDobrý den všem. Můžete se podělit o zkušenost, jak rychle reaguje FreeSAT na objednávku. Objednal jsem již před 11 dny medium kartu + HD + Plus a žádná reakce vyjma emailu s pdf kopií objednaných služeb. Přitom na webu se píše že kontaktují další den po objednání. Třeba je to vánočním obdobím, ale zdá se mi to už nestandardní. |
JillerPE
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Nevímjak to u nich funguje přes net,ale u prodejce je to asi nejlehčí.Přiobjednat ke kartě medium která je na smlouvu je na zákaznické lince otázka minuty. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...UPC si zije zivotom samym pre seba a nejaky zakaznik jej moze byt ukradnuty. Bohuzial, takto funguju uz roky a nepodarilo sa im skryt ani za znamku FreeSAT.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
dettonechal som sa zlomit ze to objednamlebo mi doma hubuju ze som zrusil Magio... Ale tiez nikto nic a objednavka 20 juro mesacne? Aspon sa na to budem moct vypotrebit ked sa mi ozvu buduci rok ze nech sa paci... Hlavne ze tam spominaju neviem ake akcie ked to objednas teraz - instalacia za 60juro!! vyherna sutaz... Ah ja K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...zlý predajca, alebo zlá konštalácia hviezd. Keď si objednáš u seriozného predajcu tak kartu máš pri podpise zmuvy. Funkčná je do cca 1 hodky. Pri objednávke aj zariadenia je zľava 30 aľebo 60 Euro na montáž. A do 3 dní sa dá zrealizovať montáž. Netrafil si sa. Ale zasa na druhú stranu je pravda, že si žijú vlastným životom a niekedy sa jeden čuduje, čo je možné z ich strany.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...U seriozneho predajcu to hej. Ale on asi objednaval priamo od UPC. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...hmm, to ma mrzí tak to do vianoc pozerať nebude :(nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...UPC začalo používat nový systém zpracování objednávek a smluv. Je fakt, že sytém pracuje tak na 5%, podle toho, jak sleduji postup náprava v nejbližších týdnech nehrozí...:-( |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
ale potom ...Ale po skonceni 2-rocnej viazanosti, to je paradna. Vazne. Pekne zavolaju, spravia ponuku = nizsiu ako je oficialna, staraju sa.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...hm tak ja nemam rovnaku skusenost. Cez net som si objednal, na druhy den volali, ci objednavka sedi a o dva dni to uz aj slapalo. Pred vianocami to ale moze byt s objednavkami sluzieb o nieco horsie.Co tak namiesto vyplakavania na forach tam zavolat, kde sa stal problem :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
problémje v UPC vždy v lidech,mám zkušenost s nimi a špatnou,ruce pryč od nich.Při zrušení jejich služeb jsem do zápisu přímo na místě montérovi odevzdal techniku a vše oba dva podepsali do protokolu.Co myslíte že se za půl roku stalo? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...pripusta, ze v CR to moze byt trochu ine. U nas v SR som vypoved daval uz 3 krat od vzniku sluzby, kedze som dost casto cestoval na dlhsiu dobu do zahranicia a nikdy som s nimi v tejto suvislosti problem nemal. Aktualne mam od nich tri karty, dva boxy a pri objednavkach sluzieb tiez ziadny problem |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...Já mám UPC asi osmý rok a můžu za sebe říct,že sebemenší problém byl řešen téměř okamžitě a k mojí spokojenosti. R^ |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...Manželka má DIGI od začátu a také ji to běží.Já bych dal mezi tyto =!!!Dcera má UPC,také spokojená.Já mám naše providéři,také si nestěžuji.!!!!! :))) :))) :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
FreeSATmá ještě oproti všem obrovskou výhodu v cenách.Pomalu každý si uhádá jinou :laughing: :laughing: :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...to feri33: Já jsem jen nejdřív chtěl vědět, jak to funguje a kdo jaké má zkušenosti. Předpokládám, že pokud někomu chci dobrovolně dávat cca 500,- měsíčně tak se nebudu pátrat co a jak a doprošovat se. To je jako bych si objednal komponenty do PC na CZC, systém mi potvrdil objednávku a nic. Tak to tedy není můj šálek kávy. Jinak dnes jsem tam volal a musím říct příjemná operátorka vše dohledala a omlouvala se za nečinnost. Takže teď už jen počkám na kartičku a smlouvy. |
JillerPE
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...a kdyby si šel přímo k prodejcovi tak si kartičku měl doma a už jsi se koukal. Nevím z jakýho si kraje ale daleko to nebudeš mít :)))nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
![]() |
|
RE: FreeSAT by UPC - rychlost reakce na objedn...Ale jo taky pravda. Bohužel nejbližší prodejce dle seznamu ze stránek 27 km. V tom ale není problém. Problém je, že nemám čas cestovat po "světě" pro kartu, protože mi to práce nedovolí a proto jsem se spolehl na on-line služby. A to předpokládám, že v této době není nic výjimečného. |
JillerPE
![]() |
|
![]() |