Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Gosat 7055 a monoblok

Zdravím,

dnes jsem poprvé zkusil u zákazníka tento certifikovaný stroj a okamžitě jsem narazil. Absolutně nebyl schopen přepnout tento monoblok

http://www.ivo-pt.cz/lnb-monoblock-gk-451-i6890.htm

na druhý port. Stále to vyselo na portu A. Monoblok byl v pořádku, měření obou hrdel i přepínání bylo funkční s měřákem Rover. Dokonce i Gosat doma přepínal na programovatelném relé na všech portech DiseqC 1.0, dokonce i pomocí DiseqC 1.1.
Ale s uvedeným MB nic.

Kdyžtak připojte zkušenosti s jinými monobloky ve spolupráci s Gosat 7055, díky. Od kolegy jsem slyšel, že bez problému se jeví MB Inverto.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gosat 7055 a monoblok

S Gosat 7055 mám použitý monoblok Mascom MC M4-T01HD. Chodí naprosto bez problémů.

Standa3
Registrace: 1/2006

Saxi, bojím se, že jsi našel jediný, s kterým nechodí.. :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Saxone

Já jsem se s tím setkal na prvním srazu Paraboláků na Mách. jezeře: Humík HD - Premiera - BD. Bylo tam dost zkušených "borců" výjma vanspeeda, Ten pozoroval kdo je kdo. A když Poky řekl,že to je okradeny a pro Němce a Dis. to nemá,tak jsem se tam veřejně nas-al. Majtel Helmut volal tam a tam a KULOVÉ. Návod o ničem !!! Tam tak : Já jsem to nevzdal a poslední možnost byla - RESTART - vynulovat a potom jsem to tam dostal. To čuměli. Zkus to. R^

CES
Registrace: 4/2007

nedavno som menil single za twiny a tiez to neslo vobec. povodny openbox v druhej izbe stale isiel. musel som dat opticum 4/1 a s tym to chodi. a vraj protokol diseqc. ten gosat som spustal na singloch,isiel normalne, az potom som to menil za twiny a nasledne bez signalu. samozrejme na meraku vsetko ok. pekne sviatky!

satan

tomik

ja budu rad, kdyz najdu alespon jeden, co s tim chodit bude. Snad nebudu muset objednavat pet ruznych znacek... Pomalu zacinam zase hledat neco jineho z te “noblesni“ skylinkovske palety. Jedna (nevhodné slovo) vedle druhe...

On Air!

Saxon

Mám skoro stejný přijímač Optibox Zebra asi týden v provozu s mbl twin Inverto bez problémů. Zkusil jsem připojit ten singl mbl od iva a po krátké zkoušce s přepínámím programů z obou družic, můžu říct, že jsem taky nenarazil na žádný problém.Gosaty 7055 jsem dával dříve před jejich zdražením, ale výhradně se 2 lnb a přepínačem.

sirda
Registrace: 11/2006

Re:Gosat 7055 a monoblok

Ja mám k GoSatu 7055 LNB Twin a chodí na prvý krát bez problémov.

VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia

homko
Registrace: 11/2009

sirda

Asi to bude SW problém v Gosat 7055.

On Air!

Saxon

S tím sw máš možná pravdu. Já mám teď v zebře asi poslední 2.19. Gosat 7055 už nemám k dispozici, ale tam bude asi nějaký podobný, protože oba přijímače mají stejné menu a i settingy lze mezi nimi přenášet. Kdyžtak zkus stáhnout poslední sw z Astry3.

sirda
Registrace: 11/2006

Ja som ho montoval s IBU monoblock a žiadny problém som nemal s nastvením monoblocku.

dm800 diablocamlan

silvercord
Registrace: 8/2006

silver

díky za potvrzení, objednám Inverto.

On Air!

Saxon

Zavolej si někoho kdo tomu rozumí, ať ti to nastaví...

dvb.cz

Přesně tak, po svátcích kontaktovat svého Technika z okolí ať to přijede nastavit a máš po starostech.

Rocco
Registrace: 2/2010

Saxon

dnes som riesil problem pri instalacii gosat - monoblok quad. napis mi dam ti typ na riesenie. davnejsie sme si mailovali.

satan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra