![]() |
|
Gosat 7055 a monoblokZdravím,dnes jsem poprvé zkusil u zákazníka tento certifikovaný stroj a okamžitě jsem narazil. Absolutně nebyl schopen přepnout tento monoblok http://www.ivo-pt.cz/lnb-monoblock-gk-451-i6890.htm na druhý port. Stále to vyselo na portu A. Monoblok byl v pořádku, měření obou hrdel i přepínání bylo funkční s měřákem Rover. Dokonce i Gosat doma přepínal na programovatelném relé na všech portech DiseqC 1.0, dokonce i pomocí DiseqC 1.1. Ale s uvedeným MB nic. Kdyžtak připojte zkušenosti s jinými monobloky ve spolupráci s Gosat 7055, díky. Od kolegy jsem slyšel, že bez problému se jeví MB Inverto. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokS Gosat 7055 mám použitý monoblok Mascom MC M4-T01HD. Chodí naprosto bez problémů. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokSaxi, bojím se, že jsi našel jediný, s kterým nechodí.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
SaxoneJá jsem se s tím setkal na prvním srazu Paraboláků na Mách. jezeře: Humík HD - Premiera - BD. Bylo tam dost zkušených "borců" výjma vanspeeda, Ten pozoroval kdo je kdo. A když Poky řekl,že to je okradeny a pro Němce a Dis. to nemá,tak jsem se tam veřejně nas-al. Majtel Helmut volal tam a tam a KULOVÉ. Návod o ničem !!! Tam tak : Já jsem to nevzdal a poslední možnost byla - RESTART - vynulovat a potom jsem to tam dostal. To čuměli. Zkus to. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monobloknedavno som menil single za twiny a tiez to neslo vobec. povodny openbox v druhej izbe stale isiel. musel som dat opticum 4/1 a s tym to chodi. a vraj protokol diseqc. ten gosat som spustal na singloch,isiel normalne, az potom som to menil za twiny a nasledne bez signalu. samozrejme na meraku vsetko ok. pekne sviatky! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
tomikja budu rad, kdyz najdu alespon jeden, co s tim chodit bude. Snad nebudu muset objednavat pet ruznych znacek... Pomalu zacinam zase hledat neco jineho z te “noblesni“ skylinkovske palety. Jedna (nevhodné slovo) vedle druhe...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokMám skoro stejný přijímač Optibox Zebra asi týden v provozu s mbl twin Inverto bez problémů. Zkusil jsem připojit ten singl mbl od iva a po krátké zkoušce s přepínámím programů z obou družic, můžu říct, že jsem taky nenarazil na žádný problém.Gosaty 7055 jsem dával dříve před jejich zdražením, ale výhradně se 2 lnb a přepínačem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
Re:Gosat 7055 a monoblokJa mám k GoSatu 7055 LNB Twin a chodí na prvý krát bez problémov.VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
sirdaAsi to bude SW problém v Gosat 7055.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokS tím sw máš možná pravdu. Já mám teď v zebře asi poslední 2.19. Gosat 7055 už nemám k dispozici, ale tam bude asi nějaký podobný, protože oba přijímače mají stejné menu a i settingy lze mezi nimi přenášet. Kdyžtak zkus stáhnout poslední sw z Astry3. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokJa som ho montoval s IBU monoblock a žiadny problém som nemal s nastvením monoblocku.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
silverdíky za potvrzení, objednám Inverto.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokZavolej si někoho kdo tomu rozumí, ať ti to nastaví... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Gosat 7055 a monoblokPřesně tak, po svátcích kontaktovat svého Technika z okolí ať to přijede nastavit a máš po starostech. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Saxondnes som riesil problem pri instalacii gosat - monoblok quad. napis mi dam ti typ na riesenie. davnejsie sme si mailovali. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
![]() |