Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Phillips nebo HD sat?

Mam plazmu 40 palcu a phillips od UPC, myslite, ze pomuze kdyz koupim HD prijmac pro zlepseni kvality nebo UPC vysila samo o sobe s tak desivou kvalitou? Pokud neberu v uvahu HD balicek,kdy 8 kanalu stoji 150kc, coz je pekne svinstvo oproti jinym zemim...

martin09
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Phillips nebo HD sat?

Ten hd balík se ti sám o sobě zdá drahý?
Na sd kanálech ti to moc nepomůže.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

...ani nevieme, či má tá plazma 1024x768, alebo nebodaj 1920x1080. :-/ :bigeyes:

brga
Registrace: 9/2009

no oproti jinym zemim je to drahe, bezne se plati okolo tech v prepoctu 500kc, ale tech programu HD je tam jako u nas SD :)) mam plazmu 1920x1080

martin09

...a ty chceš vlastne čo? :bigeyes:

brga
Registrace: 9/2009

posťažovat sa chcel,
však porozmýšlaj aký signál je vo vyšej kvalite ten cez HDMI alebo SCART ? A ked sa obetuješ a zaplatíš HD tak rozdiel veľký

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Koukněte se všichni co nevěříte na Astru 23,5st východně a na kanál ASTRA demo.Tam uvidíte ten rozdíl i s dvouma dioptriema.

koax
Registrace: 2/2008

jen jsem se chtel optat, zda by pomohl hd prijmac s hdmi kabelem pro zlepseni sd kanalu, protoze to co vysila SD upc je desne...nevedel jsem, jestli to dela ten jejich dotovany prijimac nebo tak doopravdy vysilaji

martin09

Ano, pomôže, ale zase nie ten najlacnejší.Asi by si sa mal presvedčiť sám napríklad požičaním od známeho alebo z obchodu. Keď už si taký náročný divák, samotný kábel hdmi je už plusom ku Q.

tras
Registrace: 2/2011

to je blbost co tu píše Upc má nejlepší nabidku co ji muže závidět skylink a cslink kvalita obrazu je dobrá měl jsem 94cm panasonku + arivu 100e a obraz perfect no přes scart nic moc ale přes HDMI to bylo jiní obraz ted jsem na cslinku a řádnou změnu nevidím

nicolepcd
Registrace: 9/2011

nicolepcd, to je blbost co tu píšeš. Každá platforma má své + i - . A porovnávat kvalitu obrazu přes 94 cm neplazma a Arišrot je zavádějící.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

hifiok:pro mě je to nejlepší platforma na českém trhu kdyby my ten blbí strom nepřecházel signálu tak jsem furt do ted na upc ale když bydlíte ve městě.

nicolepcd
Registrace: 9/2011

martin09
problem nehladaj v kvalite obrazu upc, ale v starom philipse. Je to viac ako 10 rocny box, moc toho teda v suvislosti s kvalitou od tak stareho boxu necakaj. Kup si vlastny box s hdmi

feri33
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra