![]() |
|
montáž paraboly KladnoAhoj, je tu někdo z okolí Kladna, kdo je schopen a ochoten precizně namontovat parabolu 100cm, motor, RD, cca 2,5m vysoko, žebřík mám, struskové cihly. Vítr už mi to 2x vyrval.kontakt: libor.koucky@ gmail.com. |
umax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly KladnoTo si mal vcera napisat,najvacsi montaznik v Kladne ma teraz 2+2 za hrubost,ale mozno sa ti ozve na mail..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
nepřeceňujhubou a klávesnicí namontuješ h.o.v.n.o |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly KladnoKup zavitové tyče a proval to přes stěnu do domu,na vnitřní straně stěny vysekej otvor podle velikosti trojky plechu,vyvrtej otvory na zavitové tyče,dotáhni a vnitřní stěnu naomítej do puvodního vzhledu atd.A už ti anténu vítr urve jedině ze stěnou. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly Kladno@tonek, svatá pravda R^@liquere, tou hokejovou hantýrkou si mě fakt dostal :))) akorát bych to trochu poopravil, spíše 5 + do konce utkání :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly KladnoJaj kua ja ze vorti zajtra je tu a teraz pozeram ze 2013 a citron,to som tu este nezral. :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly KladnoNo to teda aj ja koukam ze az na rok to je hezky no bude klid. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
Ne tak dramaticky.V prodejně šroubků kup podle počtu děr například 4 chemické kotvy a to drží i ve škáráku. |
dagles
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: montáž paraboly KladnoVrtat to napriec stenou napr. do obyvaku je nezmysel. Ako pise dagles, chemicka kotva na zav. tyc o ø 12-14 a kludne spis. Mam 105, motor, byvam vo veternej oblasti. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
![]() |