Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sekání obrazu zmizelo, Skylink, Octagon SF 918HD

Zajímavý úkaz pozoruji již druhý den při příjmu pomocí Octagonu SF 918HD s původním sw. Skylink přijímám kartou ICE a pomocí modulu Neotion, předtím modulem Cryptoworks. Od léta loňského roku docházelo k občasnému zadrhávání přijímaných programů, zejména balíku CS TV. Jíné věci předplacené nemám. K zadrhávání docházelo i u ostatních programů mímo ČT1, ČT2 ... U slovenských jak na starých, tak nových frekvencích.
Programy v 8PSK mimo Skylink jdou dobře , např. Dr.Dish TV na Astře 19. O to příjemné bylo zjištění, že to již druhý den jde bezchybně. Je možné, že došlo k nějakým úpravám parametrů vysílaného signálu ?

lis
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekání obrazu zmizelo, Skylink, Octagon SF...

Od vcera prebieha akcia PRELAD te si staru frekvenciu na novu, mozno to ti pomohlo ze ti neblbnu programy :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

sorry, to si fakt používal prístroj, ktorý od leta minulého roku sekal obraz?
dovoľ aby som ti vyjadril skutočný obdiv nad toľkou trpezlivosťou. V mojej domácnosti by robil dávno podložku. R^

Dagy2
Registrace: 11/2010

Tak já používám kabelovku UPC. Prakticky Skylink mám jen na ten balík CS. Tan v kabelovce není a mám o to zájem. V poslední době to bylo opravdu otravné. Já jsem nic nedělal a najednou to zmizelo.

lis

Na co tam máš moduly.V Octagoně šlape ICE v pohodě.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Souhlasím s Antošem,co máš za SW,pokud se nemylím těž funguje blocker,měl jsem ho,nyní mám dreambox

latino
Registrace: 1/2006

Tak vše je tam původní firemní. Poslední update 24.3.2009.
RYEC 103.68, SC-4-A. Žádné další software a úpravy se nakonaly. Dostal jsem ho vloni, ale asi letos vyřadím. Přestože ho využívám málo, dost topí a dnes už je taková spotřeba anachronismus.

lis

Novší SW nájdeš pre Octagon 918 HD na ab-forum.imfo Posledná verzia SW je z decembra 2009 (SW 10690) a budeš môcť požiť ICE kartu v uničítačke bez CA modulu. Obrazovo je to veľmi dobrý stroj hlavne na HD. Preto ho nemením ani ja aj keď už nemá SW podporu na DAB titulky na Film Europe, čo ma mrzí.

IVOzNR
Registrace: 4/2011

Díky za info. Asi bych se do toho pustil pokud by to zase začalo zlobit. Změnil bych SW i když jsem to nikdy nedělal. Teď to ale už asi 14 dní funguje výborně.

lis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra