![]() |
|
Twin CAM Irdeto+Conax?Ahojte. Mám TV LG 42LW570S mám CAM Irdeto CI+ a kartu skylink Standart HD, všetko OK. Mám CAM Conax a Mindig tv (dvb-t, HU)všetko OK. Je možné použiť spoločný (aký)Twin modul pre tieto karty aby som ich nemusel vymienať? Prosím info alebo Link ak je to vôbec možné? Vďaka za každý ohlas. |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
když vďaka tak vďakaale já by som radšej oko moduly vyměnil televízor ?! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Twin CAM Irdeto+Conax?Zatial v ponuke nie je, musis cakat, alebo kupit prijmac s 2 CI slotmiDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
@mokusje možnost pořídit modul Alhacrypt TC.Je pro dvě karty a zvládá tyto kódovací systémy CryptoWorks, Irdeto 1 + 2, Conax, V-Code, Alphacrypt, Betacrypt.Ale je trošku dražší - cca 3t Kč..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
mokusjsem až na konci uvítacího výboru,tak vítej mezi vlčáky! a tu TV neměň! LG je moje oblíbená značka parfému . ale za ty prachy co by jsi dal za modul si kup pořádnej satelitní strojek! a né že pak u toho budeš CHRÁPAT !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Twin CAMNeplánujem kupovať ďalší STB konečne som vypratal všetky D.O. Bolo ich 6 kusov a teraz si chcem vystačiť s jedným AN-MR200 kto ho pozná vie očom hovorím. Už len ten Twin modul ... |
mokus
![]() |
|
to musis vyskusat!ahoj, noo zaujimava "konstelacia", ten AlphaCrypt (TC) to urcite vie - je na 3+1 systemi, CryptoWorks/Irdeto//Conax tieto urcite idu, mam to odskusane, ale na Panasonicu a pre DVB-S - satelitny prijem. Kombinovat DVB-S a DVB-T to teda musis vyskusat; ak chces, napis sem odkial si/e-mail (ja juho-zapad SVK), rad Ti ho poziciam, bo hento ma fakt teda zaujima... ;-)K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriAlphaCrypt je "ofiko" univerzální modul a jak píšeš,umí toho dost a je i pro něj podpora přes satelit.Umí několik systémů,ale s tím madˇároš Dvb-t jsem také zvědav,jestli to zmákne.Ale měl by to normálně otevřít..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
to musis vyskusat! krikriAhoj krikri, môj prechodný mail: spikeboy@zoznam.skAj ja juho-zapad SVK |
mokus
![]() |
|
DVB-S abd -Tto urcite mi islo v tom module TV Samsung - Mindig Conax pre DVB-Ta inde v tom Panasonicu zasa CryptoWorks SkyLink este CW a Hello HD Conax pre DVB-S. Ziadane DVB-S a -T kombinovat som este nikdy nevidel, neskusal, takze to je dost zaujimave az ulet! :-) @mokus takze mas tam e-mail... ;-) K |
krikri
![]() |
|
to krikriA mal si tam súčasne Cryptoworks kartu a Conax kartu? Prepínalo to bez problémov? |
Bendr
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
pre krikricakam maila od Teba, alebo iný kontakt, mobil, skype, ... |
mokus
![]() |
|
@mokusano slo mi naraz HelloHD Conax ako smart-karta (plna velkost) a SkyLink (alebo CS-Link Gital? to uz si uplne nepamatam) vo velkosti SIM este CryptoWorks-ka.Poslal som Ti email uz vcera a dnes som ho od-poslal znovu... K |
krikri
![]() |
|
@krikrina tom modulu se mi líbí to,že se tam dají použít dvě karty a havně má stálou podporu-OT.Je i super,že běží jak Dvb-S tak i *T*..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96ale prijimat NARAZ (jednym modulom) CryptoWorks pre DVB-S tuner a Conax pre DVB-T tuner v TV prijimaci (!) si neskusal, mi nehovor! :O |
krikri
![]() |
|
krikri nedoručený kontaktAhoj, krikri e-mailsom odskušal je funkčný prosím o skontrolovanie správnosti adresy, nič nedošlo.pre istotu ešte raz: spikeboy@zoznam.sk THX |
mokus
![]() |
|
krikri nedoručený kontaktskus skype nick: spikeboy333 |
mokus
![]() |
|
@krikrinene.Špatně si mne pochpil... To bylo jen konstatování. Prakticky je to přece nemožné...Vždy může fachčit budˇ sat a nebo jen "pozemák"..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96ako to myslis? - ked ma TV co ma aj -S tuner aj -T tuner??... - tak by to mohlo chodit teda ciste teoreticky :lookaround: |
krikri
![]() |
|
Twin CAM Irdeto+Conax?Potvrdzujem, ked ma TV aj -S tuner aj -T tuner a TWIN CAM modul ide to bez problémov ... |
mokus
![]() |
|
![]() |