Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO:

ahojte pánové chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto strojem něco jsem se dočetl na (nevhodné slovo) ale tady ve vyhledávání o tom nic není díky předem za odpovědi

žery
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMB...

Vcelku dobrej stroj za malej peníz. Více se dočteš na ab..ru. R^

slapet
Registrace: 11/2007

Připojím se k diskuzi-měl by zvládnout i český MUX4.Umí aktualizaci SW přes sat?nebo kde hledat poslední SW?

Displej
Registrace: 2/2008

ab-f.o.r.u.m - studuj tam - milion softu i obsahla diskuze, CZ mux4 ted uz zvlada (predtim byly problemy s ladenim muxu4 ale bylo to asi nestandartnimi parametry samotneho muxu4 na vysilaci strane...), aktualizece pres sat neumi ale neni duvod - snadna aktualizace pres USB flashku, obraz prumerny-ujde (lepsi nez Ariva)...

lance
Registrace: 10/2008

Dobrá citlivosť u DVB-T.

juro1970
Registrace: 5/2010

děkuji vám za odpovědi

žery
Registrace: 1/2008

@lance -prošel jsem google na ab ale nic kloudného jsem k věci nenašel/nějaké polské stránky -nic víc/ Aktualizace SW přes fleš je jistě atraktivní jen jak to do ni dostat.Ještě k obrazu -průměrný -můžeš porovnat třeba s Pantherou nebo HDboxy-SD i HD Díky.

Displej

umí bez problémů STV1 HD a sw jsou na:
http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other receivers/E-F-G-H-I/GOLDEN MEDIA/sw

RAFI007
Registrace: 1/2006

softy: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=113&t=27533
diskuze: http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=112
projdi i diskuzní temata k 9060 (je to jako 9080 pouze bez DVBT
s uvedenymi stroji nemuzu obrazove srovnat, k citlivosti DVBT - nerekl bych ze je nejak zvlast cilivy ale ujde, ale bacha, podle teplomeru sily a kvality na 9060/9080 nic moc nenastavis ! - ukazuji strasne "nahrubo", neda se podle toho optimalne presne nastavit ani parabola ani pozemni antena - to jen naokraj (nutno pouzit merak nebo alespon po teto strance vhodnejsi STB)

lance

Našel jsem náhodou SW1.4.34 pro uničtečku a mám to stažené v PC.Možná jsou i novější - budu studovat.

Displej

pozor na ruzne verze softu - pro 9080 platí softy ktere maji v nazvu "300" (pristroj sirky 30cm) a dale plati "or"= origo bez uni ctecky (nefunguji naše karty), "mc" nebo "mcas"= uni ctecka/share bez emu, "sp"=uni/share+emu

lance

Tak tento soft nabízí nejmenovaný prodejce pro tento stroj šíře 30cm-ještě to s ním zkonzultuji.Ještě by mně zajímalo jak šlape emulace na Siriu 5st a ORf HD na A19-měly by snd jet
tak at se nám daří výzkum anic neodpálíme! :

Displej

emu na 5st jede klasika v CW i Norové na 12015V NRK vc. NRK1HD (super zimni sporty - lyzovani vseho druhu...),
na 19st s posl. softy jede ORF, holandani i frantici, nahravani klicu (mcaskey.bin) jde pres flashku,
akorat pozor na kombinaci s ceskymi kartami se zapnutym emu se sekaji ceske a sk programy ze zakladu - musi se v mcas vypnout emu a pak jedou bez problemu. Vypinat a zapinat emu se da bez restartu stroje takze se to da takhle provozovat... jinak na starsich softech se cz/sk programy nesekaji ani se zaplym emu, ale jsou to uz starsi softy z r 2010 ktere jeste nemaji podporu cistych IRdeto karet a taky v emu zase nejde vsechno co jde ted takze je to o kompromisu podle priorit kazdeho soudruha ... ovsem ted si nejsem jisty jestli pro stb "300" existuji tyto starsi softy, jde tam jeste o to, ze pro GM existuji dve verze dalkovych ovladacu a starsi softy nepodporuji novejsi dalku k 9080 ( "300") kterou pravdepodobne mas...
vsechno se doctes na ab... ale ve strucnosti jsem ti to tu v podstate vypsal

lance

ad RAF Ioo7 : nejhodnotnější příspěvek.Tam je pro Goldeny skutečně všechno! Díky.

Displej

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra